Goolgian بدافزار آندرویدی
چگونه مطمئن شویم حساب‌های گوگل ما توسط بدافزار اندروید هک نشده‌اند؟
اگر جزء آن گروه از کاربرانی هستید که از سیستم‌عامل آندروید استفاده می‌کنید، باید بدانید بدافزار خطرناکی شما را هدف قرار داده است. این بدافزار می‌تواند به اطلاعات شخصی شما دست پیدا کند. اما سوال اصلی این است که چگونه باید حساب گوگلی خود را به لحاظ آلوده نبودن مورد آزمایش قرار دهیم؟

1606683296_1_0.gif

هر کاربری که از نسخه‌های قدیمی آندروید استفاده می‌کند باید مراقب باشد. این یک هشدار جدی است. بدافزار جدیدی که به تازگی شناسایی شده است، روزانه نزدیک به سیزده هزار دستگاه آندرویدی را قربانی خود می‌سازد. به طوری که اکنون نزدیک به یک میلیون حساب گوگلی که اطلاعات شخصی را در خود جای داده‌اند به واسطه این بدافزار در معرض تهدید قرار گرفته‌اند.

کارشناسان امنیتی هشدار داده‌اند، قطعه بدافزاری خطرناکی به نام Goolgian را کشف کرده‌اند که در حال آلوده‌سازی گوشی‌های آندرویدی بوده و آدرس‌های ایمیل کاربران را به سرقت می‌برد. کاربرانی که برنامه‌های آلوده شده به Goolgian را دانلود کنند یا روی لینک‌هایی که در پیام‌های فیشینگ قرار دارد کلیک کنند در معرض تهدید این بدافزار قرار خواهند گرفت. این بدافزار به هکرها اجازه می‌دهد به اطلاعات حساسی که در برنامه‌هایی همچون Gmail، Drive و Photos قرار دارند دست پیدا کنند. زمانی که هکرها یک دستگاه را هک می‌کنند، این توانایی را به دست می‌آورند تا برنامه‌هایی را از فروشگاه گوگل خریداری کرده و توضیحاتی را همانند صاحب دستگاه هک شده در فروشگاه گوگل ثبت کنند.

کاربرانی که که از نسخه‌های 4 یا 5 آندروید استفاده می‌کنند (نسخه‌های JellyBean، Kitkat و Lolipop) بیش از سایر کاربران در معرض خطر قرار دارند. آمارها نشان می‌دهد نزدیک به 75 درصد کاربران از این نسخه‌های سیستم‌عامل آندروید استفاده می‌کنند. در همین ارتباط ابزار آنلاینی عرضه شده است که به کاربران اجازه می‌دهد تا این موضوع را بررسی کنند که آیا دستگاه آن‌ها به بدافزار Googlian آلوده شده است یا خیر. کاربران باید آدرس ایمیل گوگلی خود را داخل ابزار Googlian Checker تایپ کنند. این ابزار به شما نشان می‌دهد که آیا دستگاه شما هک شده است یا خیر.

مطلب پیشنهادی

الگوی قفل آندروید شما به سادگی حدس زده می‌شود!
مطالعات رفتاری عادات کاربران

مشکلات امنیتی آندروید در بیشتر موارد از آن جهت دردسرساز و خبرساز می‌شوند که آندروید روی دستگاه‌های ثالثی اجرا می‌شود که مسئولیت تامین امنیت این دستگاه‌ها بر عهده مالک این دستگاه‌ها قرار دارد. در نتیجه به‌روزرسانی این دستگاه‌ها همواره با کندی انجام می‌شود. در ماه جولای، کارشناسان امنیتی موفق به شناسایی بدافزاری شدند که 85 میلیون دستگاه آندرویدی را آلوده کرده بود. دستگاه‌هایی که با این بدافزار آلوده شده بودند هر ماه به واسطه تبلیغات مخرب 300 هزار دلار عاید هکرها می‌کردند. در ماه آگوست هکرها از سرویس گوگل ادسنس به منظور هدف قرار دادن کاربران آندرویدی و به سرقت بردن داده‌های بانکی آن‌ها استفاده کردند.

مطلب پیشنهادی

مخفی‌سازی فایل‌ها و پوشه‌های مهم در اندروید با یک ترفند ساده و سریع

آدرین لودویک، مدیر امنیتی آندروید در شرکت گوگل در ارتباط با مشکل اخیر گفته است: «ما کارهای زیادی به لحاظ محافظت از کاربران خود و بهبود امنیت کلی اکوسیستم آندروید انجام داده‌ایم. این فعالیت‌ها شامل لغو توکن مربوط به حساب‌های گوگلی کاربران آسیب دیده، ارائه دستورالعمل‌های لازم و روشن به منظور ثبت نام مجدد و ایمن آن‌ها، از میان برداشتن برنامه‌هایی که به دستگاه‌ها آسیب وارد می‌کنند، استقرار دومرتبه برنامه‌های تصدیق هویت که برای محافظت از کاربران در برابر برنامه‌هایی که در آینده امنیت آن‌ها را به مخاظره می‌اندازد و تعامل با ارائه‌دهندگان سرویس‌های اینترنتی برای حذف دسترسی به برنامه‌های مخرب به مرحله اجرا در آمده است.»

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟