Tuplejump در تملک اپل
اپل استارت‌آپ دیگری در حوزه هوش مصنوعی را تصاحب کرد!
در حالی که اخبار بسیار کمی در ارتباط با فعالیت‌های اپل در حوزه هوش مصنوعی به گوش می‌رسد، اما همین تعداد اخبار اندک نیز حائز اهمیت هستند. اپل در راستای گسترش توانمندسازی خود در حوزه هوش مصنوعی پس از خرید استارت‌آپ‌های Perceptio و Turi اکنون استارت‌آپ دو ملیتی Tuplejump را خریداری کرده است. استارت‌آپی که حوزه کاری آن در ارتباط با یادگیری ماشین بوده و متشکل از مختصصان هندی و امریکایی است.

1606683296_1_0.gif

از مدت‌ها پیش شایعه‌ای در فضای مجازی پخش شده بود که نشان می‌داد اپل استارت‌آپ دیگری در حوزه هوش مصنوعی را خریداری کرده است. در حالی که اپل تمایلی ندارد به صراحت در خصوص این شایعه اظهارنظر کند. اما صبح امروز نماینده رسمی این شرکت به نویسنده سایت تک‌رادار گفت: «اپل استارت‌آپ‌‌های کوچک دنیای فناوری را گاه‌گاهی خریداری می‌کند. ما به‌ طور عمومی در ارتباط با سیاست‌ها یا برنامه‌های کاری خود در این مورد صحبت نمی‌کنیم.»

مطلب پیشنهادی

اپل یک شرکت بزرگ حوزه یادگیری ماشینی را خرید

آیا استارت‌آپ Tuplejump برای شما شرکت ناشناخته است؟ بخش عمده‌ای از فعالیت‌های این شرکت در ارتباط با یادگیری ماشین است. Tuplejump همانند بسیاری از استارت‌آپ‌های حوزه یادگیری ماشین به صورت عمومی کمتر مورد توجه قرار گرفته است. این چنین استارت‌آپ‌هایی عمدتا برای افرادی شناخته شده هستند که در ارتباط با علوم تخصصی همچون تحلیل داده‌ها به فعالیت اشتغال دارند. سایت Tuplejump بعد از آنکه توسط اپل تصاحب شد از دسترس عمومی خارج شد، اما نسخه‌های ضبط شده از سایت این شرکت، آن‌را اینگونه توصیف کرده است: «از چند سال پیش مردم اطلاع پیدا کردند با حجم سنگینی از داده‌های تجاری روبرو هستند. داده‌هایی که به شکل فزاینده‌‌ای رو به ازیاد هستند. برای حل این مشکل شرکت‌ها از مجموعه جدیدی از فناوری‌ها برای مدیریت این حجم سنگین از داده‌ها استفاده کردند. ما یکی از این شرکت‌ها بودیم که فناوری‌هایی را منطبق با کلان‌داده‌ها آماده کردیم. فناوری‌های ارائه شده به بیش از 500 شرکت کمک کرد تا به سرعت بر پیچیدگی این روند فائق آمده و فرآیندهای کاری خود را به شکل ساده‌تری مدیریت کنند. بنابراین تلاش کردیم تا فناوری‌های مدیریت داده‌ها را به شکل ساده‌ای ایجاد کرده و به شرکت‌ها کمک کنیم به ساده‌ترین شکل ممکن از این فناوری‌ها استفاده کنند. ما در حال ساخت فناوری‌هایی هستیم که به ساده‌ترین شکل مورد استفاده قرار گرفته، گسترش‌پذیر بوده و به مردم اجازه دهند بر مشکلات کلان‌ داده‌ها چیره شوند.»  

مطلب پیشنهادی

یادگیری ماشینی: جولانگاه تجربیات و خلاقیت‌ها

در حالی که شرایط این معامله هنوز هم در هاله‌ای از ابهام وجود دارد، اما شایعات منتشر شده نشان می‌دهند که اپل به یک پروژه متن‌‌باز این استارت‌آپ موسوم به FlioDB علاقه‌مند شده است. این پروژه متن‌باز، در ارتباط با مفاهیم یادگیری ماشین بوده که به منظور تجزیه و تحلیل حجم انبوهی از داده‌های پیچیده که به صورت بلادرنگ در جریان هستند مورد استفاده قرار می‌گیرد. آن‌گونه که در صفحه گیت‌هاب این پروژه آمده است، FlioDB به سرپرستی ایوان چان نوشته شده است. چان در صفحه لینکدین خود آورده است که از  آگوست 2015 میلادی کار خود را با شرکت Tuplejump  آغاز کرده است. اما سوال این است که آیا بعد از این تصاحب باز هم FlipDB یک پروژه متن‌باز خواهد بود؟ به نظر می‌رسد این‌گونه خواهد بود. این پروژه در چند هفته گذشته به‌روزرسانی‌های جدیدی را دریافت کرده است. 

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟