چنین روشی برای هک، محدودیتهای زیادی دارد و لازم است هکر خود را به طور فیزیکی تا حد امکان به دستگاه قربانی نزدیک کند. گروهی از هکرها با توجه به این محدودیت، پهپادی طراحی کردهاند که هک از فاصله نزدیک را سادهتر میکند. هکر میتواند این پهپاد با نام Danger Drone را بر فراز ساختمانی که سوژه مدنظر در آن قرار دارد به پرواز درآورد، روی سقف خانه افراد بنشاند و نه تنها به شبکه وایفای و تلفنهای همراه آنها نفوذ کند، بلکه به ابزارهای پوشیدنی، دستگاه دیجیتال متصل به تلویزیون، ساعتهای هوشمند و حتی به یخچال هوشمند آنها حمله کند.
دیوید لاتیمر، یکی از سازندگان این پهپاد میگوید: «شما باید به سیگنال بیسیم نزدیک باشید تا بتوانید آن را بخوانید. Danger Drone این محدودیت را رفع میکند.» بروان فران، یکی از سازندگان Danger Drone آن را این گونه توصیف میکند: «لپتاپی پرنده برای هک.» به طور دقیقتر، Danger Drone یک پهپاد چهار ملخ 500 دلاری مجهز به Raspberry Pi است. او میگوید: «هدف ما پیادهسازی یک پهپاد ارزانقیمت و با قابلیت ساخت ساده برای هک بود تا با استفاده از آن متخصصان امنیت بتوانند توان دفاعی سامانههای خود را بسنجند. Danger Drone پهپادی برای اجرای آزمون نفوذ است تا مشخص شود دیوارههای دفاعی تا چه اندازه در مقابل چنین حملاتی توانایی دارند.»
شرح عکس اصلی : Danger Drone پهپادی مجهز به Raspberry Pi است و هکرها را توانا میسازد از فاصلهای نزدیک به سامانههای مدنظر خود نفوذ کنند.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟