چگونه یک گوشی موبایل پرچم‌دار کم هزینه انتخاب کنیم؟
5 معیار انتخاب یک اسمارت‌فون ارزان‌قیمت آندرویدی + معرفی گوشی‌های مناسب بازار
همواره پرداخت هزینه‌های بالا برای خرید اسمارت‌فون‌ها به معنی اینکه شما دارای یک اسمارت‌فون با قابلیت بالا و قدرتمند هستید نیست. در بسیاری از موارد تنها با پرداخت هزینه‌ای اندک می‌توانید یک اسمارت‌فون مقرون به صرفه تهیه کنید و برای این کار کافی است که اولویت‌های خود برای خرید یک اسمارت‌فون را به خوبی تعیین کنید و سپس نسبت به خرید آن اقدام کنید. در ادامه به بررسی چند اولویت مرسوم که در انتخاب یک اسمارت‌فون مناسب می‌تواند بسیار راهگشا باشد خواهیم پرداخت.

1606683296_1_0.gif

1- مقرون به صرفه بودن

اجازه دهید در همین ابتدای کار روشن صحبت کنیم. گوشی‌های گران قیمت آن قدر هم که باید به صرفه نیستند و به نسبت قیمتی که دارند برای شما کار نخواهند کرد. می‌توانید از محصولات جدید برندهای جدید استفاده کنید. به طور مثال محصول جدید Moto E را تنها با حدود 120 دلار می‌توانید تهیه کنید. این روزها  می‌توانید معادل هزینه خرید یک عدد گوشی LG G4 از انواع مختلفی از اسمارت‌فون‌های تازه وارد استفاده کنید که به مراتب مقرون به صرفه‌تر از بسیاری از اسمارت‌فون‌های گران قیمت و پرچم‌مدار موجود در بازار هستند.

زمانی که یک مدل گوشی همراه تازه وارد بازار می‌شود می‌توانید  بدون آن که متحمل هزینه زیادی شوید و زیر بار قرض بروید از آن‌ها استفاده کنید که به این منظور می‌توانید از اسمارت فون  Sharp Aquos Crystal استفاده کنید.

2- طول عمر بهتر باتری

این روزها شرکت‌های تولید کننده اسمارت فون ها به شدت در حال تحقیق و توسعه روی باتری‌هایی هستند که در اسمارت‌فونها از آن‌ها استفاده می‌شود تا کاربران بتوانند حداقل یک روز کامل را بدون نیاز به شارژ مجدد با گوشی‌های هوشمند خود کار کنند. البته در پیش گرفتن این استراتژی قابل تقدیر است اما باید در نظر گرفت که  یک روز شارژ آن چنان هم مسئله قابل ارائه‌ای نیست. به نظر می‌رسد که یک باتری خوب حداقل باید بتواند نیمی از یک هفته شارژ را در خود نگه دارد تا بتوانیم از ابزارهای قدرتمندی که در اختیار ما قرار داده شده است به خوبی استفاده کنیم چرا که در غیر این صورت ما مغزهای پرقدرتی در دستانمان داریم که توان و انرژی لازم برای استفاده از آن‌ها را نداریم.

اما باید همواره در نظر داشته باشید که انرژی کافی همه آن چیزی نیست که در کار با یک اسمارت‌فون به آن نیاز خواهید داشت  پس بهتر است در هنگام انتخاب اسمارت فون به موارد دیگر نیز توجه داشته باشید.

3- اندازه کوچک‌تر

در بسیاری از مواقع ما به این نکته اصلاً توجه نداریم که اسمارت‌فونی که در حال استفاده از آن هستیم اغلب بزرگ‌تر از آن چیزی است که واقعاً به آن نیاز داریم. اگر به روندی که هر ساله توسط تولیدکنندگان دنبال می‌شود توجه  کنید خواهیم دید که هر سال مقداری بر ابعاد اسمارت‌فون‌ها افزوده شده است. در سال 2009 ورایزون و موتورولا نخستین نسخه از گوشی دریود را روانه بازار کردند که در آن زمان تنها صفحه نمایشی 3.7 اینچی داشت اما در سال 2013 مدل جدید اسمارت‌فون ارائه شده توسط این شرکت یعنی Moto X دارای صفحه نمایشی 4.7 اینچی بود که در همان زمان نیز صفحه نمایشی به نسبت کوچک تلقی می‌شد و سرانجام دو سال بعد موتورولا گوشی Moto X Pure Edition را ارائه کرد که  دارای صفحه نمایش 5.7 اینچی بود.

این بزرگ بودن صفحه نمایش که به شدت توسط تولیدکنندگان دنبال می‌شود نه تنها حس  بهتری به مشتریان می‌دهد بلکه باعث می‌شود تا آن‌ها فکر کنند که با محصول درجه یک تری مشغول کار هستند از سوی دیگر گوشی‌های بزرگ‌تر دارای کیفیت ساخت بالاتری نیز هستند به طور مثال  Nexus 6P دارای بدنه‌ای آلومینیومی و دوربینی به مراتب بهتر از مدل‌های قبلی است.

در ظاهر به نظر می‌آید که گوشی بزرگ‌تر گوشی بهتری است اما باید گفت که همیشه هم اینطور نیست و حتی اگر انگشتان بلندی هم داشته باشید باز هم شاید اسمارت‌فون‌های کوچک بیشتر به کارآیند. اسمارت‌فون‌های کوچک به راحتی در دست قرار می‌گیرند و نگرانی کمتری در خصوص افتادن آن‌ها از دست در مورد آن‌ها وجود دارد. اسمارت‌فون‌های کوچک‌تر در جیب بهتر جا می‌شوند و برای بسیاری از کاربران این موارد از جمله موارد کلیدی هستند که برای انتخاب یک گوشی مناسب به آن‌ها توجه می‌کنند. اجازه دهید صراحتاً بگوییم که برای بسیاری از کاربران گوشی‌های هوشمند ویژگی بزرگ بودن نه تنها خوب نیست بلکه باعث آزار آن‌ها نیز می‌گردد.

خوشبختانه هنوز اسمارت‌فون‌های کوچک به صورت کامل از بازار حذف نشده‌اند و دلیل اصلی آن هم این است که هنوز این گوشی‌ها طرفداران زیادی دارند. با اینکه به طور مثال Moto X Pure Edition می‌تواند به عنوان یک فبلت طرفداران زیادی داشته باشد اما می‌توانید از Moto G استفاده کنید که تقریباً یک اینچ از این فبلت کوچک‌تر است و یا حتی نمونه ارزانتر و نازک‌تر Moto E  را خریداری کنید که دارای صفحه نمایشی 4.5 اینچی است.

4-  قابلیت افزایش حافظه

هستند افرادی که توجه خاصی به کارت‌های حافظه microSD ندارند. اما بسیاری دیگر از خرید دستگاه‌هایی که قابلیت افزایش حافظه ندارند به شدت اجتناب می‌کنند. در این میان اغلب گوشی‌هایی که ما آن‌ها را به عنوان پرچم‌داران برندهای مختلف می‌شناسیم داشتن یا نداشتن درگاه کارت حافظه microSD به عنوان یکی از مزایا و معایب جدی آن مدل گوشی تلقی می‌شود. به طور مثال تمامی سری‌های گوشی Galaxy S  دارای قابلیت افزایش حافظه از طریق درگاه کارت حافظه microSD بودند اما به ناگاه این قابلیت از سری  Galaxy S6 در این گوشی‌ها حذف شد. در HTC One M7 هم ما اثری از درگاه کارت حافظه microSD  نمی‌دیدیم اما بعداً در هر دو مدل M8 و M9 این قابلیت به این اسمارت فون ها افزوده شد.

هیچ کدام از دستگاه‌های نکسوس دارای این قابلیت نیستند اما تمامی دستگاه‌هایی که تا به حال سونی ساخته است دارای قابلیت افزایش حافظه داخلی از طریق درگاه کارت حافظه microSD را دارند. اما زمانی که در خصوص گوشی‌های هوشمندی که خرید آن‌ها اقتصادی‌تر به نظر می‌آید صحبت می‌کنیم می‌توانیم کمی واقع‌بینانه‌تر در خصوص این ویژگی تصمیم‌گیری کنیم. چرا که تولیدکنندگان تنها به خاطر افزودن این ویژگی به گوشی هوشمندی که تولید می‌کنند هزینه زیادی از شما اخذ می‌کنند و حتماً خرید گوشی‌هایی که فاقد این ویژگی هستند بسیار اقتصادی‌تر و مقرون به صرفه‌تر است.

5- آرامش ذهن

به عنوان کاربر تلفن همراه هیچ گاه نمی‌توانید این مشخصه را در فهرست ویژگی‌های یک اسمارت‌فون هوشمند بیابید اما باید گفت که مسئله به دست آوردن آرامش ذهنی با استفاده از یک اسمارت‌فون از درجه اهمیت بسیار بالایی در این خصوص برخوردار است و تاثیرعمده ای در انتخاب محصول از سوی مشتری دارد.

به طور مثال اگر توانایی تحمل دزدیده شدن تلفن همراه گران قیمت خود را ندارید، قطعاً با خرید یک گوشی گران قیمت دچار آسیب‌های روانی خواهید شد چرا که به صورت پیوسته باید تمام حواس خود را به این مسئله معطوف دارید که دستگاه همراه خود را از سرقت و یا گم شدن مصون سازید. توجه به مسئله آرامش ذهنی در زمان انتخاب یک اسمارت فون مناسب به کاربر اجازه می‌دهد تا با ابزارهای هوشمند خود به هر جایی که می‌خواهد به راحتی جابجا شود.

و چند توصیه

با تمام صحبت‌هایی که انجام شد، آیا آماده خرید گوشی هوشمند مناسب با خصوصیات شخصی خود هستید یا خیر؟ بهتر است باز هم کمی تأمل کنید. خرید برخی از مدل‌های اسمارت‌فون‌های اندرویدی در واقع یک ریسک محسوب می‌شود چرا که به نسبت قیمت خود دارای به‌روزرسانی نرم‌افزار مناسبی نیستند. یکی از پیشنهادهای ما به شما انتخاب نسل سوم گوشی‌های  Moto G است. سری اسمارت‌فونهایی که با قیمت 180 دلار شروع می‌شوند و به نسبت قیمت خود دارای امکانات و همچنین کیفیت ساخت مناسبی هستند تا به این ترتیب کاربر احساس کند چیزی بیش از هزینه‌ای که پرداخت کرده است به دست آورده است. اگرچه اگر تمایل دارید تا هزینه کمتری پرداخت کنید می‌توانید از اسمارت‌فون اندرویدی  Moto E بهره ببرید که در واقع در رده قیمتی خود یکی از بهترین اسمارت‌فون‌هایی است که می‌توانید بخرید.

اما اگر دستگاهی بزرگ‌تر و قدرتمندتر لازم دارید بهتر است سراغ زن‌فون‌های ایسوس بروید، Asus ZenFone 2  یک اسمارت‌فون هوشمند در رده قیمتی 200 تا 300 دلار است که می‌تواند 4 گیگابایت حافظه رم و 64 گیگابایت حافظه داخلی را در اختیار شما قرار دهد.

باید گفت که اسمارت‌فون‌های اندرویدی هر روز و هر روز ارزان‌تر می‌شوند و حتی اسمارت‌فون‌های پرچم‌دار نیز همچنان دارای روند نزولی قیمت هستند و بهتر است در انتخاب نهایی خود در این خصوص به این موارد نیز توجه کنید.

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟