مقدمه
بهروزرسانی یا آپدیت اندروید 7 نوقا برای گوشی هوشمند گلکسی اس 7 سامسونگ منتشر شده است. این بهروزرسانی تقریبا چیزی در حدود 15 روز پیش منتشر گردید. بنابراین هم اکنون کاربران گلکسی اس 7 و گلکسی اس 7 اج سامسونگ قادراند تا به صورت OTA سیستمعامل پیشفرض گوشی هوشمند خود که اندروید 6 مارشمالو بوده را به اندروید 7 نوقا بهروزرسانی کنند. اما آیا بهروزرسانی اندروید 7 نوقا برای گوشی گلکسی اس 7 واجب است؟ این بهروزرسانی یا آپدیت از نظر ظاهری چه تغییراتی را برای گلکسی اس 7 به ارمغان میآورد؟
اگر به دنبال پاسخ این سوالات هستید و تمایل دارید که رابط کاربری و ظاهر گلکسی اس 7 سامسونگ را قبل و بعد از نصب اندروید 7 نوقا مقایسه کنید، این مقاله بهترین راهنمای ممکن را ارائه میکند. در این مقاله قصد داریم که به مقایسه رابط کاربری و ظاهر گلکسی اس 7 مجهز به اندروید نوقا (بعد از آپدیت) و اندروید مارشمالو (قبل از آپدیت) بپردازیم. برای بهتر شدن درک این موضوع از تصاویر و عکسهای مقایسهای استفاده خواهیم کرد که مطمئنا برایتان جالب خواهند بود. بنابراین با سایت شبکه همراه باشید.
نوار اعلان و منوی "تنظیمات سریع"
مقایسه را از نوار اعلان یا نوتیفیکیشن و همچنین منوی "تنظیمات سریع" یا همان "Quick Settings" دستگاه آغاز میکنیم. در اندروید مارشمالو که رابط آن را در عکس سمت راست میبینید، آیکونهای میانبر منوی تنظیمات سریع دستگاه بزرگتر هستند و دربرگیرنده پس زمینهای دایرهای شکل هستند. همچنین در اندروید مارشمالو نوار اعلان و منوی تنظیمات سریع دستگاه به مراتب بلند است و تقریبا یک سوم از کل صفحه را اشغال میکند. اما همانگونه که در عکس سمت چپ میبینید، به نصب آپدیت اندروید 7 در گلکسی اس 7 سامسونگ تغییرات محسوسی در نوار اعلان و منوی تنظیمات سریع دستگاه به وجود آمده است. آیکونهای منوی تنظیمات سریع کوچک و ظریفتر شدهاند و پس زمینه دایرهای همیشگی را ندارند! همچنین نوار اعلان بخش و منوی تنظیمات سریع بخش بسیار کوچکی از بالای صفحه نمایش را اشغال میکنند. بنابراین عامل ظرافت در اندروید 7 نوقا گلکسی اس 7 حداقل در نوار اعلان و منوی تنظیمات سریع آن به وضوح قابل لمس است.
در عکس فوق هم منوی تنظیمات سریع دستگاه را در حالت کامل مشاهده میکنید. همانطور که میبینید در اندروید 7 نوقا گلکسی اس 7، تحت شرایطی قادر به تنظیم نور صفحه نمایش از طریق منوی تنظیمات سریع خواهید بود که به شکل کامل آن را به پایین بکشید. این موضوع در حالی است که نوار تنظیم نوز صفحه نمایش در اندروید 6 مارشمالو گلکسی اس 7 به سادگی و در کنار گزینههای اولیه منوی تنظیمات سریع ارائه میشد.
منوی "اپلیکیشنهای اخیر" یا "Recent Apps"
در منوی "اپلیکیشنهای اخیر" یا همان "Recent Apps" گلکسی اس 7 پس از بهروزرسانی اندروید 7 نوقا هم تغییراتی ایجاد میشود که شاید با نگاه اول نتوانید آنها را به خوبی شناسایی کنید. سامسونگ سعی کرده که در منوی "اپلیکیشنهای اخیر" باز هم ظرافت بیشتری ارائه کند. در همین راستا پنجره مربوط به هر اپلیکیشن را کمی کوچکتر کرده است، اما با این حال همچنان 4 برنامه در لیست قابل مشاهده هستند. تغییر بعدی ایجاد شده در منوی "اپلیکیشنهای اخیر" مربوط به گزینه Close All میشود که در مقایسه با اندروید مارشمالو در گلکسی اس 7 سامسونگ کمی کوچکتر شده است و فونت آن نزدیک به حالت Bold به نظر میرسد.
حالت مولتیتسکینگ (Multitasking)
مدتها است که قابلیت مولتیتسکینگ یا اجرای همزمان دو برنامه در صفحه نمایش محصولات سامسونگ ارائه شده است. با نصب آپدیت اندروید 7 نوقا در گوشی گلکسی اس 7 سامسونگ، اجرا و استفاده از حالت مولتیتسکینگ چندان تفاوتی را شامل نخواهد شد. بنابراین برای اجرای دو برنامه در کنار یکدیگر و استفاده از قابلیت مولتیتسکینگ در گوشی گلکسی اس 7 سامسونگ مجهز به اندروید 7 نوقا باید از روش مشابهی استفاده کنید که پیش از این در گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 6 مارشمالو استفاده میشد. اما تغییراتی در حین استفاده از قابلیت مولتیتسکینگ در اندروید 7 نسبت به 6 به وجود آمده است!
همانطور که در عکس فوق مشاهده میکنید، تمام گزینهها یا آپشنهایی که در حین اجرای حالت مولتیتسکینگ در اندروید 6 مارشمالو قادر به استفاده از آنها بودید در اندروید 7 نوقا ارائه نشدهاند! شما همچنان سه گزینه بستن صفحات، اجرای یکی از آنها به صورت پاپآپ یا پنجره کوچکتر و سوییچ مابین آنها را در اختیار دارید اما خبری از دو گزینه مینیمایز و کپی و پیست کردن نوشتهها مابین دو صفحه وجود ندارد! کمی عجیب است که سامسونگ این ویژگیها و قابلیتها را در حالت مولتیتسکینگ اندروید 7 نوقا گوشی گلکسی اس 7 ارائه نمیکند.
منوی تنظیمات (Settings)
منوی تنظیمات یا همان Settings یکی از بخشهایی است که ضمن نصب آپدیت اندروید 7 نوقا در گوشی گلکسی اس 7 بیشترین تغییر ممکن را شامل میشود. همانطور که در عکس فوق و سمت چپ مشاهده میکنید، با نصب بهروزرسانی اندروید 7 نوقا در گوشی گلکسی اس 7 آیکون و گزینههای مربوط به منوی تنظیمات دستگاه کاملا تغییر شکل و استایل میدهند. در گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 7 نوقا هیچ خبری از آیکونهای دایرهای منوی تنظیمات وجود ندارد و دستهبندیهای پیشین هم ارائه نمیشوند. در این طراحی هم مانند بسیاری از قسمتهای دیگر، ظاهری شبیه به ظاهر گلکسی نوت 7 برای گوشی هوشمند گلکسی اس 7 ارائه میشود.
هوم اسکرین، آیکون برنامهها و اپلیکیشن دراور
هوم اسکرین (Home Screen) گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 7 نوقا با هوم اسکرین این گوشی در شرایط تجهیز به اندروید 6 مارشمالو تفاوت چندان محسوس و ظاهری را به همراه ندارد. تنها تغییر موجود شاید مربوط به شکل و شمایل آیکون برنامههای شود که در اندروید 7 نوقا حالتی یکپارچهتر را ارائه میکند. البته به نظر ما این تغییر ایجاد شده به حدی نیست که بتوان آن را قابل لمس دانست. به طور کلی میتواند گفت که هوم اسکرین و آیکون برنامههای گلکسی اس 7 سامسونگ ضمن نصب آپدیت اندروید 7 در مقایسه با اندروید 6 تفاوت چندانی را شامل نمیشوند.
اما هنگامی که به بخش اپلیکیشن دراور (App Drawer) یا منوی اپلیکیشنهای نصب شده در دستگاه مراجعه کنید یک تغییر را در پس زمینه گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 7 نوقا احساس خواهید کرد. این تغییر مربوط به تار شدن پس زمینه دستگاه میشود که در گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 6 مارشمالو شاهد آن نبودیم. همچنین یک تغییر محسوس در زمان ورود به پوشههای مختلفی که ساختهاید هم به وجود آمده است.
همانطور که در عکس فوق مشاهده میکنید با نصب آپدیت اندروید 7 در گلکسی اس 7، هنگامی که به یک پوشه مراجعه کنید، پس زمینه سفید رنگ نه چندان جالب پیشین نمایان نمیشود. آیکون اپلیکیشنهای موجود در پوشه مد نظر در گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 7 نوقا به شکلی نمایش داده میشود که در عکس سمت چپ و بالا میبینید. این شیوه به مراتب نسبت به شیوه نمایش آیکون اپلیکیشنها در گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 6 مارشمالو جالبتر به نظر میرسد.
اپلیکیشنهای پیشفرض
سامسونگ سعی کرده که در بهروزرسانی اندروید 7 برای گوشی هوشمند گلکسی اس 7 ظاهری یکپارچهتر را ایجاد کند. این موضوع روی ظاهر و رابط کاربری اپلیکیشنهای پیشفرض دستگاه هم تأثیرگذار بوده است. سامسونگ سعی کرده که بخشهای نامناسب و اپلیکیشنهای پیشفرض قبلی خود را حذف کند و ظاهری یکپارچهتر را در اختیار کاربران قرار دهد. به عنوان مثال در عکس فوق اپلیکیشن Phone گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 7 نوقا را در کنار گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 6 مارشمالو مشاهده میکنید.
اپلیکیشن دوربین گلکسی اس 7 هم از جمله بخشهایی محسوب میشود که لازم دانستیم اشاره مجزایی به آن داشته باشیم. با نصب اندروید 7 نوقا در گلکسی اس 7 سامسونگ، اپلیکیشن دوربین آن رابط متفاوتی را ارائه خواهد کرد که تا حد زیادی شبیه به چیزی است که در گلکسی نوت 7 دیده بودیم. در بخش بالایی عکس فوق رابط اپلیکیشن دوربین گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 7 نوقا را مشاهده میکنید و در عکس پایین رابط اپلیکیشن دوربین گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 6 مارشمالو را میبینید. این تغییرات در حین استفاده از دوربین سلفی گوشی هم به شکل مشابهی دیده میشوند.
سایر قابلیتهای دیگر
اما علاوه بر موارد فوق، ضمن نصب اندروید 7 نوقا در گوشی گلکسی اس 7 میتوانید به قابلیتهای دیگری هم دسترسی یابید که به نوعی با ظاهر و رابط کاربری دستگاه در ارتباط هستند. به عنوان مثال میتوان به امکان تنظیم وضوح تصویر نمایشگر اشاره کرد. با نصب اندروید 7 نوقا در گوشی هوشمند گلکسی اس 7 سامسونگ میتوانید وضوح تصویر صفحه نمایش را مابین گزینههای QHD، FHD و HD انتخاب کنید. همچنین حالتی تحت عنوان "High Perfomance" در گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 7 نوقا ارائه میشود که منجر میشود تا روشنایی صفحه نمایش دستگاه در حالت QHD تا 10 درصد افزایش پیدا کند.
حالت Game ،Entertainment و Optimized هم از دیگر حالتها و وضعیتهایی هستند که میتوانید برای صفحه نمایش گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 7 نوقا انتخاب کنید. همچنین قابلیت نقاشی کشیدن روی اسکرینشات هم از دیگر قابلیتهایی است که در گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 7 نوقا ارائه شده با رابط کاربری و ظاهر دستگاه ارتباط دارد.
جمعبندی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به مقایسه رابط کاربری و ظاهر مقایسه گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 7 نوقا و مقایسه گلکسی اس 7 مجهز به اندروید 6 مارشمالو پرداختیم. شما هم اکنون میتوانید با دید بهتری برای آپدیت گلکسی اس 7 به اندروید 7 نوقا اقدام کنید. به نظر شما آیا انجام این عمل و آپدیت گلکسی اس 7 به اندروید نوقا اقدام مناسبی است یا گلکسی اس 7 را با اندروید 6 مارشمالو ترجیح میدهید؟
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟