حاضراید این قدر پول برای چند ویژگی امنیتی بدهید؟
با این اسمارت‌فون فوق سری ۱۴ هزار دلاری بیشتر آشنا شوید
آیا به حریم شخصیتان اهمیت می دهید؟ تا چه حد نگران تماس‌ها و پیام‌هایتان هستید؟ نگران از این‌که تمام مدت توسط گروهی تحت‌نظر باشید؟ اگر پاسخ به تمام این سئولات "بسیار" است؛ پس حتما محصول جدید استارتاپ Sirin باید برایتان جالب باشد: اسمارت‌فونی بنام «سولارین». روی این گوشی آندرویدی با تیتانیوم پوشیده شده و به شما کمک می‌کند تا بلافاصله از یک دستگاه آندرویدی ساده به یک حالت امن تغییر وضعیت دهید. یعنی این‌که از آن می‌توان به‌عنوان ابزاری برای بلاک کردن ارتباطات استفاده کرد.

اما مهم‌ترین مشخصه این گوشی که موجب حیرت همه شده قیمت بالای آن است: 14 هزار دلار. با این قیمت مشخص است که «سولارین» برای غول‌های کسب و کار و صنعت ساخته شده: افرادی که رازهای زیادی پیرامونشان وجود دارد. در یک کلام این گوشی با هدف ایمن نگه داشتن اطلاعات یک درصد از افراد جامعه طراحی شده است.

به‌صورت پیش‌فرض این گوشی یک اسمارت‌فون آندرویدی قوی هیکل و تنومند است؛ گویی که گوشی توسط سازمان‌های جاسوسی ساخته شده است. اما به محض آن‌که کلید ریز پشت گوشی را بچرخانید «سولارین» به یک مود امن سوئیچ می‌کند. در این حالت تمام سنسورها غیرفعال می‌شود و تمام تماس‌های تلفنی و پیام‌ها به حالت رمز در می‌آیند. تنها دستگا‌ه‌هایی که اپلیکیشن «دوست سولارین» روی آن‌ها نصب باشد قادر به رمزگشایی و خواندن پیام‌ها هستند.

در این محیط تمام اطلاعات توسط روش رمزنگاری AES با کلیدهای ۲۵۶ بیتی محافظت و توسط شرکت‌های امنیتی پشتیبانی می‌شوند. حتی یک سیستم مانیتورینگ به‌طور مداوم حالت‌های گوشی را تحت‌نظر دارد تا از هرگونه حملات احتمالی مطلع باشد.

زمانی‌که گوشی در حالت امن قرار ندارد؛ به اسمارت‌فون آندرویدی کاملا معمولی تبدیل می‌شود. چیپ‌ست اصلی این گوشی اسنپ‌دراگون 810 و حافظه رم آن 4 گیگابایت است. فضای ذخیره داخلی آن 120 گیگابایت است اما خبری از اسلات برای اضافه کردن کارت حافظه نیست. دوربین «سولارین» یک دوربین فوق‌العاده 23 مگاپیکسلی است که توسط سونی ساخته شده و مجهز به فلش Quad-LED است. برای این‌که متوجه شوید این گوشی 5.5 اینچی تا چه اندازه سنگین است باید آن را در دست بگیرید.

صفحه‌نمایش آن از QHD IPS LCD استفاده می‌کنند که از تمام زوایا به‌راحتی قابل دیدن است. شاید این سئوال مطرح شود که چرا از چیپ‌ست اسنپدراگون 810 که چندان جدید نیست در این اسمارت‌فون استفاده شده؛ دلیل اصلی آن است که حدود یک سال از عمر این چیپ‌ست می‌گذرد و در این مدت تمام تست‌ها را پشت سر گذاشته و ثابت کرده که به اندازه کافی امن است. شاید «سولارین» از صفحه 4K پشتیبانی نکند اما رزولوشن پایین باعث می‌شود تا باتری 4040mAh آن بیشتر دوام بیاورد.

سازندگان این گوشی ادعا می‌کنند که محصول آن‌ها با اکثر اپراتورهای LTE در دنیا سازگار است و از این حیث هیچ گوشی دیگری نیست که بتواند با آن رقابت کند. بدون درنظر گرفتن این‌که از چه شبکه‌ای استفاده می‌کنید کافی است SIM را داخل یک اسلات کارت microSIM قرار دهید تا از امکانات آن استفاده کنید. از نظر ارتباطات؛ «سولارین» ار وای‌فای گیگابیت و MIMO برای به‌کارگیری چندین ارتباط در آنِ واحد استفاده می‌کند. بلک‌بری هم زمانی وعده داده بود تا این امکان را در محصولاتش به کاربران ارائه دهد اما هیچ‌وقت رنگ واقعیت به‌خود نگرفت.

معلوم نیست هدف اصلی این گوشی چه قشری از جامعه است. داشتن یک اسمارت‌فون آندرویدی با بالاترین سطح رمزنگاری و امنیت مورد دلخواه همه است اما موضوع این است که سطح بالای امنیت فقط در حالت امن در دسترس است و در این حالت تنها کاری که می‌توان انجام داد برقراری تماس تلفنی است.

آیا این گوشی می‌تواند نگاه‌ها را از گوشی‌های پیشرفته و مشهور مانند اپل آی‌فون 6 یا سامسونگ گلکسی S7 به سمت خود بچرخاند؟ کسی که پاسخ مثبت می‌دهد خیلی فرد خوش‌بینی است. این گوشی مطمئنا مورد پسند کسانی است که احساس می‌کنند نیاز به گجتی دارند که فوق‌العاده امن باشد اما این‌که اسمارت‌فون به یک گوشی کاملا معمولی تبدیل شود چیز دیگری است.

===========================

شاید به این مطالب هم علاقمند باشید:

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟