کنترل همه چیز با اسمارت‌فون
آیا اسمارت‌فون‌ها می‌توانند با نگاه کردن به اشیا، آن‌ها را کنترل‌ کنند؟
به نظر می‌رسد MIT توانسته است چنین ویژگی را در اختیار اسمارت‌فون‌ها قرار دهد. پژوهش‌گر آزمایشگاه Fluid ام ای آتی به دنبال چیزی فراتر از اینترنت اشیا است. این پژوهش‌گر موفق به طراحی یک برنامه هوشمند خانگی شده است. این برنامه به اندازه‌ای پیش‌رفته است که در حال حاضر هیچ دستگاهی توانایی پشتیبانی از قابلیت‌های آن‌را ندارد. Reality Editor در نظر دارد، دنیای اشیا متصل را متحول کند.

1606683296_1_0.gif

والنتین هیون ثابت کرد اشیا هوشمند اطراف ما این ظرفیت را دارند تا همان‌گونه که ما آن‌ها را مشاهده می‌کنیم، به یکدیگر متصل شوند. در حال حاضر، ترموستات هوشمند، دوربین‌های دیجیتال و دیگر تجهیزات متصل زیادی در گوشه و کنار خانه شما قرار دارند که توانایی صحبت کردن با یکدیگر را نداشته و در نتیجه برای انجام یک وظیفه خاص نمی‌توان آن‌ها را به یکدیگر متصل کرد. این درست نقطه‌ای است که Reality Editor به میدان وارد می‌شود. در داخل این برنامه، یک واقعیت افزوده چیزی شبیه به گزارش اقلیت (فیلم گزارش اقلیت به بازیگری تام کروز) قرار دارد. این واقعیت افزوده برای پوشش ویژگی‌های اشیا، زمانی که دوربین اسمارت‌فون روی آن‌ها متمرکز می‌شود مورد استفاده قرار می‌گیرد.  ( درست شبیه به حالتی که امروزه دوربین اسمارت‌فون‌ها توانایی شناسایی چهره انسان‌ها را دارند، هیون به دنبال پیاده‌سازی این ویژگی روی همه اشیا است.)

این ویژگی به شما اجازه می‌دهد، به‌طور خودکار درجه حرارت خانه خود را در طول شب، زمانی که در رختخواب قرار دارید تغییر دهید. همه آن کاری که باید انجام دهید، نشان دادن ترموستات به اسمارت‌فون است. این ویژگی همانند این است که شما از ترموستات به رختخواب خود یک اتصال مداری به وجود آورده‌اید. بله همه ما می‌دانیم که رختخواب‌های هوشمند وجود ندارند، اما جهان به‌طور فزاینده‌ای به سمت متصل شدن پیش می‌رود، در چنین دنیایی راه‌کارهایی همچون Reality Editor یک ویژگی کاربردی به شمار می‌رود. زمانی که این اشیا کاملا هوشمند به سمت ما آیند، برنامه‌ای شبیه به Reality Editor به همه اشیا درون یک منزل اجازه می‌دهد یک نقش فعال و مشارکتی را در خانه داشته باشند.

آیا به قابلیت مضاعف‌تری نیاز دارید؟ شما این توانایی را دارید تا از ویژگی‌های یک شی در شی دیگری استفاده کنید. به‌طور مثال، شما این توانایی را دارید تا زمانی که در ماشین نشسته‌اید و به سمت خانه در حال حرکت هستید، تایمر خواب تلویزیون خود را با خاموش یا روشن شدن چراغ‌های منزل تنظیم کنید، یا این توانایی را دارید تا سیستم تهویه را با درجه حرارت آشپزخانه تنظیم کنید. آن‌چنان که Fast Company آن‌را عملی ساخته است. شبیه به IFTTT اما به جای اتصال برنامه‌ها و فعالیت‌ها به یکدیگر، ابزار هیون می‌تواند اشیا را به‌طور فیزیکی به یکدیگر متصل کند. Reality Editor نتیجه یک تحقیق سه ساله است که اکنون در وضعیت عملیاتی قرار گرفته است. این برنامه به‌گونه‌ای طراحی شده است که نه تنها توانایی بالا و پایین کردن شیشه‌های ماشین‌ها را دارد، بلکه اگر در مقابل یک چراغ مطالعه قرار گیرد می‌تواند آن‌را روشن یا خاموش کند.

در حال حاضر، Reality Editor از کدهایی شبیه به QR برای شناسایی گجت‌های هوشمند استفاده می‌کند. همان‌گونه در تصویر مشاهده می‌کنید، این چراغ مطالعه با استفاده از این کدها و برنامه Reality Editor روشن یا خاموش می‌شود.

اما در آینده این برنامه دیگر نیازی به شناسایی اشیا نخواهد داشت، به‌طوری که به راحتی توانایی مشاهده همه اشیا پیرامون خود را خواهد داشت. البته، هنوز هیچ شی‌ای که توانایی پشتیبانی از پلتفرم منبع باز هیربدی Reality Editor را داشته باشد در مقیاس بزرگ و تجاری ساخته نشده است. اما هیون بر این باور است که این برنامه نگاه مردم به تجهیزات هوشمند را تغییر خواهد داد. به‌طوری که مردم انتظار خواهند داشت کنترل بیشتری روی وسایل خانه خود داشته باشند. همین موضوع باعث می‌شود تولیدکنندگان گجت‌های هوشمند به فکر طراحی اشیایی با قابلیت کنترل‌پذیری بیشتر باشند. 

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟