این تبلت در دو اندازه موجود است، یک مدل 8 اینچی و یک مدل 9.7 اینچی، که در دومی میبینیم که سامسونگ درست مثل آیپد اپل، به سمت نسبت طول و عرض 4:3 رفته است. اولین چیزی که بعد از در دست گرفتن گلکسی تب اس 2 جلب توجه میکند، وزن آن است. حتی تبلت بزرگتر 9.7 اینچی هم فوقالعاده سبک وزن است و نگه داشتن آن با یک دست خیلی ساده است.
امتیاز بزرگ دوم طراحی آن است. گوشهها منحنیاند و به لبههای تیز ختم نشدهاند. چنین طراحی برای همچین دستگاه بزرگی ضروری است، مخصوصا اگر برای خواندن، آن را روی سینه خود قرار میدهید یا با کف دست آن را نگه میدارید. تب اس 2 به شکلی ناخوشآیند در پوست فرو نمیرود. اما این سبک بودن ممکن است کمی سبب نگرانی هم باشد و احساس کنید که این تبلت حساس و آسیبپذیر است. البته، این حس با ضخامت فوقالعاده باریک آن، یعنی تنها 5.9 میلیمتر، تشدید میشود. رنگ طلایی آن شبیه ته رنگ طلایی، کم غلظت و البته نه زیادی روشن گلکسی اس6 اج پلاس است و بسیار جذاب به نظر میرسد. این رنگ از نسخه سفید بیشتر به چشم میآید و قطعا اگر حق انتخاب داشته باشید انتخاب بهتری است.
تعجبآور است که تب اس 2 یک تبلت تمام فلزی نیست. قاب آن فلزی است اما کل پنل جلویی از پلاستیک ساخته شده است، البته از نظر بصری و بافت، کمی از فلز ندارد و از دور قضیه اصلا لو نمیرود. البته وقتی آن را در دست میگیرید واضح است که فقط لبهها فلزی هستند. این برای تب اس 2 یک نقطه ضعف است؟ نه واقعا، اما کسی که بیشتر از 625 دلار برای آن پول داده ممکن است حس کند سرش کلاه رفته است.
وقتی پای عکس گرفتن وسط میآید احتمالا تبلت اولین انتخاب شما نیست، اما وقتی گلکسی تب اس 2 را در دست داشته باشید و سر و کله یک سوژه عکاسی پیدا شود به احتمال زیاد از نتیجه راضی خواهید بود. سنسور 8 مگاپیکسلی این تبلت شاید به پای گلکسی اس6 نرسد اما یک دیافراگم f/1.9، فوکوس خودکار، و قابلیت فیلمبرداری ویدیوهای 1440p دارد. این برای یک تلفن هم تاثیرگذار است، چه برسد به یک تبلت. در محیطی که بررسی تب اس 2 صورت گرفت امکان آزمایش دوربین ممکن نبود، اما برنامه تصویربرداری و رابط کاربری آن با دیگر تلفنهای سامسونگ مشابه است.
وقتی صحبت از ماژول دوربین پشتی دستگاه میشود. تفاوت بین مدل 8 و 9.7 اینچی قابل ذکر است. سامسونگ به شکل قابل توجهای روی مدل کوچکتر تاکید داشته است. البته ماژول تبلت 9.7 اینچی خیلی هم بد نیست اما از برادر کوچکتر خیلی نامحسوستر است.
حسگر اثر انگشت در داخل دکمه خانه (Home) جاساز شده است. پیکربندی آن درست مثل تلفن اس 6 است. یعنی حسگر با فشردن مکرر برای حدود یک دقیقه فعال میشود و به بعد از فعال شدن با عکسالعملهای بسیار سریع روبرو هستید. سیستمعامل دستگاه آندروید 5.0.2 است که با رابط کاربری بهبود یافته سامسونگ روکش شده است. نمایشگری که این رابط کاربری روی آن نمایش داده میشود بسیار روشن، با رنگهای عمیق و پسزمینهای سفید یک دست است.
صفحه اول یا home screen را اگر به سمت راست بکشید با اخبار سامسونگ مواجه میشوید که از Flipboard تغذیه میشود. همانطور که از هر دو شرکت توقع میرود اخبار به شکلی جذاب و چشمگیر نمایش داده میشوند. این قابلیتی است که خیلیها از آن استفاده میکنند اما در قابلیتهای تلفنهای جدید به ندرت گنجانده میشود. سامسونگ همچنین یک قرارداد با مایکروسافت بسته که با ورود به هر یک از سرویسهای مایکروسافت از جمله هاتمیل، اسکایپ یا اوتلوک، دسترسی به نرمافزار آفیس هم برایتان مهیا میشود.
سامسونگ شکاف کارت MicroSD را از تلفنهایش حذف کرده است اما استفاده از آنها روی تبلتهایش را کنار نگذاشته است. شما به راحتی میتوانید تا 128 گیگابایت دیگر به فضای ذخیرهسازی داخلی 32 یا 64 گیگابایتی آن اضافه کنید. این هم یکی دیگر از جنبههای اس 2 است که همه را وسوسه میکند تا پول بیشتری خرج یک تبلت آندرویدی کنند.
وسوسه خرید گلکسی تب اس 2 با اکسپریا زد 3 کامپکت شرکت سونی که به راحتی یکی از بهترین تبلتهای آندرویدی موجود است برابری میکند. با در نظر داشتن اینکه میتوانید از ضد آب نبودن این تبلت چشمپوشی کنید (سونی این ویژگی را دارد) و پنل جلویی شیشهای نسبت به پنل پلاستیکی فلزی شکل برایتان مزیت بزرگی محسوب نمیشود، حتما از نزدیک نگاهی به گلکسی تب اس 2 بیندازید.
نسخه 9.7 اینچی که به شکل شگفتآوری جمع و جور به نظر میرسد، برای خرید اولویت دارد. هنوز قیمت نهایی و تاریخ عرضه آن مشخص نیست اما به احتمال زیاد مثل آیپد حدود 500 دلار قیمت دارد.
مشخصات
نرمافزار: آندروید 5.0 Lollipop
حافظه رم: : سه گیگابایت
دوربین: تفکیکپذیری تصویری دوربین جلویی 2.1 مگاپیکسل، تفکیکپذیری تصویری دوربین پشتی 8 مگاپیکسل
ویدیو: تفکیکپذیری ویدیویی دوربین پشتی 4K
قیمت: در زمان عرضه: 699 دلار
طراحی: ضخامت 5.58 میلیمتر، طول 237 میلیمتر، عرض 169 میلیمتر، وزن 390 گرم، رنگ سفید و سیاه
نمایشگر: 9.7 اینچ با تفکیکپذیری 1536 پیکسل و فناوری AMOLED، تراکم پیکسل در هر اینچ 264
اتصالات: بلوتوث 4، وایفای 802.11ac
پردازنده: Exynos 7 Octa 5433 با سرعت 1.9 گیگاهرتز و هشت هستهای
فضای ذخیرهسازی: 64 گیگابایت با قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه MicroSD و microSDXC و microSDHC، حداکثر ظرفیت ذخیرهساز خارجی 128 گیگابایت
پورتها: Micro USB، جک هدفون،
حسگرها: شتابسنج، قطبنمای دیجیتال، GPS، ژیروسکوپ، اثر انگشت
باتری: 5870 میلی آمپر ساعت
مزایا
- باریک و سبک
- نمایشگر روشن و شفاف
- فضای ذخیرهسازی بالا
- دوربین خوب
معایب
- قیمت بالا
- پنل جلویی پلاستیکی
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟