ویندوز 10

دیروز به‌روزرسانی Fall Creators ویندوز 10 عرضه شد. به‌روزرسانی جدید قابلیت مهمی به نام Controlled Folder Access را در اختیار کاربران قرار داد که با استفاده از آن می‌توانند از فایل‌های خود در برابر بدافزارها محافظت کنند. اما برای آن‌که بتوانید از این قابلیت استفاده کنید ابتدا باید آن‌را فعال کنید.
مایکروسافت سرانجام پس از گذشت مدت زمان نسبتا طولانی به وعده خود عمل کرد و همان‌گونه که پیش از این اعلام کرده بود به‌روزرسانی Fall Creators را در اختیار کاربران ویندوز 10 قرار داد. نکته قابل توجهی که در ارتباط با به‌روزرسانی جدید وجود دارد این است که مایکروسافت روی بخش واقعیت افزوده کاملا متمرکز شده است.
راه‌های زیادی برای شخصی‌سازی ویندوز 10 وجود دارد و یکی از آن‌ها غیرفعال کردن لاک اسکرین است. با این‌که لاک اسکرین ویندوز 10 تصاویر بسیار زیبایی دارد، اما به‌عقیده برخی از کاربران این تصاویر حس خلاقیت و نوآوری را از بین می‌برند. اگر شما نیز با این دسته از کاربران هم‌عقیده هستید به‌کمک روش زیر برای همیشه از دست آن خلاص شوید.
چند سالی است که رسانه‌های بزرگِ خبری درباره مرگ ویندوزفون سخن می‌گویند. گارتنر و IDC جزء اولین سازمان‌هایی بودند که سهم سیستم‌عامل همراه مایکروسافت در بازار را بسیار ناچیز توصیف کردند و اعلام داشتند که در سال‌های آتی همین سهم ناچیز بازهم کمتر خواهد شد.
با عرضه به‌روزرسانی Fall Creators که تقریبا یک هفته دیگر در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت مایکروسافت به کاربران اجازه خواهد داد تا دستگاه‌های iOS و اندرویدی خود را به کامپیوترهای شخصی مجهز به ویندوز 10 متصل (یا به عبارت دقیق‌تر لینک) کرده و از ویژگی Continue on PC استفاده کنند. این ویژگی به شما اجازه می‌دهد تا صفحات وب را بدون آن‌که به کابل USB یا دیگر ملزومات شبکه نیازی داشته باشید از تلفن خود به کامپیوتر شخصی انتقال دهید.
نوار ابزار ویندوز یک مکان مناسب برای نگهداری اپلیکیشن‎های پرکاربرد و اپلیکیشن‎هایی است که اخیرا باز شده‎اند. اما شما می‎توانید آن را به گونه‌ای دستکاری کنید تا به روش دلخواه شما کار کند. از جمله این که نوار ابزار را به سمت دیگر صفحه منتقل کنید، زمانی که به آن نیاز ندارید آن را به طور خودکار مخفی کنید یا اندازه آیکون‎ها را تغییر دهید. همچنین می‎توانید انتخاب کنید که به طور پیش فرض کدام آیکن‎ها در نوار ابزار نمایش داده شوند.
پارتیشن System Reserved در ویندوز چیست و آیا می‌توان آن‌را حذف کرد؟
13 مهر 1396
زمانی که ویندوز 7، 8 و 10 را روی سیستمی نصب می‌کنید (نصب تمیز انجام می‌دهید) پارتینشنی به نام System Reserved ایجاد می‌شود. ویندوز به‌طور معمول نامی به این پارتیشن اختصاص نمی‌دهد، در نتیجه تنها زمانی که از نرم‌افزار Disk Management یا بسته‌های مشابه استفاده می‌کنید متوجه حضور این پارتیشن می‌شوید.
تا عرضه به‌روزرسانی بزرگ بعدی ویندوز 10 زمان زیادی باقی نمانده است. به‌روزرسانی جدیدی که به گفته مایکروسافت قرار است قابلیت‌های متعددی را در اختیار کاربران قرار داده و یکسری قابلیت‌ها را تغییر دهد. ویندوز استور یکی از مولفه‌هایی است که قرار است دست‌خوش تغییر شود.
از زمان انتشار ویندوز 10 تا به‌امروز یکی از انتقادات مهمی که به مایکروسافت گرفته شده اشغال پهنای باند در دسترس برای دریافت به‌روزرسانی‌های ویندوز است. مشکل آن‌جاست که مایکروسافت به‌کاربران اجازه توقف آپدیت‌ها را نمی‌دهد. برای رهایی از این مشکل تنها یک راه وجود دارد: تنظیم اتصال موجود به‌عنوان Metered.
اگر در حال خواندن این مقاله هستید بدون شک دلیل آن برخوردی است که با "دسکتاپ ویندو منیجر" (Desktop Window Manager) داشته‌اید. حتما از خودتان می‌پرسید که این فرآیند چیست و چه‌کاری انجام می‌دهد. پاسخ آن‌را در ادامه بخوانید.

صفحه‌ها

اشتراک در ویندوز 10