سامسونگ نتوانست از انویدیا غرامت بگیرد
در حال حاضر شرکت سامسونگ بزرگ‌ترین تولید‌کننده گوشی‌‌هوشمند در جهان است. همچنین این شرکت با اشتهای عجیبی که برای ورود به حوزه‌های مختلف فناوری دارد، در زمینه تولید تراشه‌‌های ذخیره‌ساز نیز جایگاهی تثبیت شده دارد. از سوی دیگر، شرکت انویدیا هم بزرگ‌ترین سازنده تراشه‌های گرافیکی در جهان است و شرکت AMD هنوز هم در بخش تولید پردازشگرهای گرافیکی، فاصله زیادی با انویدیا دارد.

1606683296_1_0.gif

با گسترش کاربری و محبوبیت اسمارتفورن‌ها، انویدیا یکی از شرکت‌‌هایی است که در سال‌‌های اخیر خط تولید تراشه‌‌های گرافیکی خود را برای دستگاه‌های هوشمند راه‌اندازی کرده و از آنجایی که تولیدات SoC‌ محورش از راندمان بالایی برخوردارند؛ لذا طبیعی است که هر از چند گاهی، در زمین اتهام‌زنی‌های مختلف رقبا، بازی کند؛ اما هفته گذشته، عرصه فناوری جهان شاهد کش‌و‌قوس‌های قانونی دو شرکت سامسونگ و انویدیا بود. اگرچه به دفعات متعدد پای سامسونگ به دلیل آن‌چه که نقض ثبت اختراع (Patent) شرکت‌‌های مختلفی چون اپل خوانده می‌شود، به دادگاه باز شده بود؛ اما این‌بار سامسونگ به دلیل نقض چهار ثبت اختراع، از شرکت انویدیا شکایت کرده است. در شکایت سامسونگ آمده که انویدیا برای طرح‌های تولید تراشه‌های گرافیکی، از پتنت‌‌های سامسونگ استفاده کرده است.

در حقیقت، سامسونگ ادعا می‌‌کند که طرح و فناوری به‌‌کار رفته در ساختار حافظه‌‌ تراشه‌‌های گرافیکی موبایل شرکت انویدیا، به سامسونگ تعلق دارد؛ موضوعی که قاضی دادگاه فدرال ایالات متحده، شواهد ارائه شده را ناکافی دانست و انویدیا را از این اتهام تبرئه کرد. یکی از پرونده‌های مطرح شده به شکل سازش خاتمه یافت و قاضی دو پرونده دیگر را نیز به دلیل کمبود مدارک متقن نپذیرفت. در سال 2015، شرکت انویدیا فشارهای زیادی را برای دریافت حق امتیاز تراشه‌های مجتمع گرافیکی دستگاه‌های همراه چون موبایل بر رقبای خود وارد کرد؛ ولی کاملاً موفق نبود. هرچند سامسونگ در اثبات اتهامات وارد کرده به انویدیا ناموفق بود؛ اما بعید به‌نظر می‌رسد که کشمکش این دو قدرت سیلیکونی به پایان رسیده باشد و بی‌شک در آینده نیز باید منتظر طرح دعوا میان انویدیا با بزرگانی چون کوالکام و سامسونگ بود

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟