تصویر شگفت‌انگیز ثبت شده با دوربین DLSR جدید نیکون
اگر تا به حال آسمان را به این صورت ندیده‌اید، احساس بدی نداشته باشید. چشم انسان آن‌قدرها هم که فکر می‌کنید خوب نیست. اما ترکیب فناوری پیشرفته و مهارت عکاس‌های تصاویر فضایی توانسته است تمام محدودیت‌های چشم بشر را پشت سر بگذارد و تصاویری بسیار خارق العاده را به ثبت برساند، تصاویری از گیتی که تا به حال ثبت نشده‌اند.

1606683296_1_0.gif

این تصویر ماه گذشته توسط آدام وود ورث (Adam Woodworth) در پارک ملی آکادیا در ایالت مین Maine ایالات متحده گرفته شده است. این تصویر در واقع ترکیبی از ده اکسپوژر متفاوت ده ثانیه‌ای است که هر یک در ISO 12800 گرفته شده است (به زبان ساده‌تر دوربین در حداکثر درجه حساسیت خود تنظیم شده است) و در نهایت با نرم‌افزار Starry Landscape Stacker تحت سیستم‌عامل مک ویرایش شده است.

اما رنگ متمایل به سبزی که در تصویر غالب است؛ نتیجه airglow است، تابش ضعیف رنگ سبز یا نور بنفش که توسط ذرات بالایی اتمسفر بازتاب داده می‌شود. این پدیده زمانی رخ می‌دهد که اتمسفر مقداری غبارآلود باشد. پدیده‌ای که برای گروه رصد کنندگانی که از تلسکوپ‌های زمینی مشغول رصد آسمان هستند بسیار آزار دهنده است اما برای عکاسان فرصتی بسیار ایده‌ال برای ثبت تصاویری شگفت‌انگیز است.

شاهکارهای بیشتری را پیشتر از تصاویری که از وود ورث شکار می‌شوند دیده بودیم اما این تصویر اندکی تفاوت دارد. این عکس توسط پیش تولید محصول جدید نیکون یعنی دوربین D810A شکار شده است. دوربین DSLR که برای اکسپوژرهای طولانی طراحی شده است تا بتوان تصاویری از عمق آسمان تولید کرد. دوربینی که به نظر می‌رسد با ورود خود به بازار نظر بسیاری از علامقندان را به خود جلب کند. البته شاید قیمت 3000 پوندی آن نیز باعث شود تا گروه عظیمی از علاقه‌مندان به آن از خرید آن باز مانند.

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟