محافظت از حریم خصوصی
چگونه اشتراک‌گذاری عکس و ویدیو با آی‎کلاود را در OS X غیرفعال کنیم
برنامه جدید Photos اپل با امکان همگام‌سازی تصاویر با آی‎کلاود شکاف بین دستگاه‎های مک و iOS را پر کرده است. چنین قابلیت کوچکی ارزش زیادی دارد اما ممکن است بعضی‎ها تمایلی به استفاده از آن نداشته باشند.

760 4_0.gif

شما تا زمانی که از چند دستگاه اپل مثل آی‎فون و آی‎پد یا یک کامپیوتر مک به طور همزمان استفاده نکنید، مزیت و راحتی استفاده از قابلیت به اشتراک‌گذاری عکس آی‎کلاود را متوجه نخواهید شد. ایده پشت این روش به اشتراک‌گذاری تصاویر به این گونه است که شما به محض اين‌كه با آ‌‌ی‌فون خود یک عکس می‎گیرید یا آن را به کامپیوتر مک خود وارد می‎کنید، این عکس همگام‌سازی شده و می‎توانید آن را در هر کجایی که یکی از دستگاه‎های اپل به حساب کاربری آی‎کلاود شما وارد شده باشد، مشاهده کنید.
انجام چنین کاری به خوبی اجرا شده و کار شما را بدون نياز به وارد کردن یا ارسال عکس‎ها به سایر دستگاه‎ها‎ راحت می‎کند. تنها کافی است که مدتی به آن‌ها زمان دهید تا آپلود شوند و بعد از آن آن‌ها به طور خودکار روی کامپیوتر مک، آی‎پد، آی‎فن و آی‎پاد  شما دانلود می‎شوند.

غیرفعال كردن یا دستكاری قابلیت به اشتراکگذاری آی‎کلاود

شاید شما به دلایلی تمایل نداشته باشید كه از امکان به اشتراک گذاری عکس درآی‎کلاود استفاده کنید. به عنوان مثال، شاید میزان امنیت انجام چنین کاری برای شما نگران کننده باشد یا تنها یک کامپیوتر مک در اختیار دارید که خیلی از آن برای به اشتراک‌گذاری عکس استفاده نمی‎کنید. به هر دلیلی که باشد، شما اگر مایل به استفاده نباشید می‎توانید این قابلیت را کاملاً غیرفعال كنيد.
دو روش برای انجام این کار وجود دارد. روش اول باز کردن تنظیمات سیستم آی‎کلاود است.

بعد از اینکه شما تنظیمات آی‎کلاود را باز کردید، انتخاب‎های زیادی در اختیار شما قر�%��Q�8� می‎گیرد و هر کدام از آنها را که غیرفعال كنيد، دیگر با آی‎کلاود همگام‌سازی نخواهند کرد. شما با خارج شدن از حساب کاربری خود نیز می‎توانید تمام آنها را غیرفعال كنيد.‎
شما می‎توانید به سادگی با کلیک روی کادر انتخاب کنار Photos آن را به طور کامل غیرفعال كنيد. برای دسترسی به راه‎های متنوع‎تر می‎توانید روی دکمه Options کلیک کنید.

با انجام این کار سه گزینه اضافی در ارتباط با iCloud Photos در اختیار شما قرار خواهد گرفت. اجازه دهید نگاهی دقیق‎تر به هر کدام از این گزینه‎ها داشته باشیم تا ببینیم هر یک چه وظیفه‎ای بر عهده دارد.

iCloud Photo Library

وقتی شما اين گزینه را غیرفعال می‎کنید، کامپیوتر شما دیگر عکس‎ها و ویدیوهای شما را با آی‎کلاود همگام‌سازی نمی‎کند. در واقع حالا دیگر عکس‎ها و ویدیوهای شما به طور محلی ذخیره‌سازی می‎شوند. به عبارت ديگر تا مادامی‎ که شما Photo Library را به یک پوشه کلاود دیگر مثل Dropbox یا OneDrive منتقل نکنید، آنها به طور خودکار روی کلاود ذخیره نمی‎شود.

My Photo Stream

My Photo Stream چیزی فراتر از Photos یا حتی کامپیوترهای اپل را در بر می‎گیرد. شما نه تنها از طریق کامپیوتر مک می‎توانید به My Photo Stream دسترسی داشته باشید، بلکه کامپیوترهای ویندوز، آی‎پادها، آی‎پدها، آی‎فون‌ها، اپل تی‎وی‌ها و نظاير اين هم می‎توانند به آن دسترسی داشته باشند. وقتی شما اين گزینه را غیرفعال می‎کنید، عکس‎های روی کامپیوتر مک شما دیگر با هیچکدام از دستگاه‎های اشاره شده به اشتراک گذاشته نخواهند شد.

هر عکسی را که شما به برنامه Photos خود اضافه می‎کنید به طور خودکار آپلود شده و با هر دستگاه دیگری که به My Photo Stream متصل باشد به اشتراک گذاشته خواهد شد، مگر اینکه شما اين گزینه را غیرفعال كنيد.

iCloud Photo Sharing

وقتی شما از امکانات ذخیره سازی روی ابر دیگری شبیه به Dropbox یا OneDrive استفاده می‎کنید، می‎توانید پوشه‌ها را برای مشاهده یا مشارکت با دیگران به اشتراک بگذارید. غیرفعال كردن این گزینه تنها به این معنا است که شما بیش از این قادر نخواهید بود تا آلبوم‎های خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.

باید به این نکته مهم اشاره کرد که گزينه‎های iCloud Photos روی توانایی آپلود و به اشتراک‌گذاری ویدیو و عکس‎های کل سیستم شما اثر خواهد گذاشت و اگر فراموش کنید که از آن‌ها با روشی مثل Time Machine یا سایر روش‎ها پشتیبان‌گیری کنید، ممکن است همه چیز را از دست بدهيد. لااقل بهتر است تا زمانی که از یک روش موثر برای پشتیبان‌گیری استفاده نکردید، گزینه iCloud Photo Library را غیرفعال نکنید.

تنظیمات برنامه Photos

در نهایت، اگر شما از برنامه Photos استفاده می‎کنید، با گزینه‎های تنظیماتی مخصوص آی‎کلاود بیشتری روبرو هستید. برنامه را باز کنید و سپس با استفاده از کلیدهای "Command + ," به بخش Preferences وارد شوید و روی تب iCloud کلیک کنید. با انجام این کار اختلاف بین گزینه‎های تنظیمات در دسترس را مشاهده خواهید کرد. همان‌طور که انتظار مي‎رود شما به گزينه‎های My Photo Stream و iCloud Photo Sharing دسترسی خواهید داشت اما زیر بخش iCloud Photo Library گزینه‎های بیشتری وجود دارد.

شما می‎توانید با کلیک روی دکمه Pause for one day همگامسازی را برای یک روز متوقف كنيد. زیر این بخش، بر اساس اینکه شما چگونه عکس‎ها و ویدیوها را روی کامپیوتر مک خود ذخیره كرده‎اید، دو گزینه انتخابی خواهید داشت (شما می‎توانید محتوای اصلی را دانلود كنيد و به این شكل به تمام نسخه‎های Full Resolution دسترسی خواهید داشت یا اینکه بر اساس میزان فضای ذخيرهسازی که در اختیار دارید می‎توانید انتخاب کنید نسخه‎های Full Resolution روی کلاود هم نگهداری شوند یا تنها روی کامپیوتر مک شما باقی بمانند.

اگر ترجيح مي‎دهيد که از برنامه دیگری مثل iPhoto (که دیگر توسط توسعهدهنده بهروزرسانی نمی‎شود) یا Picasa استفاده کنید، باید به جای تنظیمات Photos، بخش تنظیمات سیستم iCloud photos sharing را دست‌کاری کنید.
فراموش نکنید که اگر نمی‎خواهید از آی‎کلاود استفاده کنید حتما از یک روش جایگزین برای پشتیبان‌گیری استفاده کنید.

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟