نشتی زودهنگام کورتانا به دنیای خارج
کورتانا در انتظار کاربران آندروید و iOS
کورتانا، بیش از آن‌چه تصور می‌کنید برای مایکروسافت ارزش دارد. کورتانا در قالب یک دستیار شخصی، پروژه هوش‌مصنوعی، افزایش دهنده رتبه موتور جستجوی بینگ، یک عامل نفوذی به دنیای آندروید و iOS خواهد بود. اگر همه‌چیز به خوبی پیش رود کورتانا آینده خوبی را برای سرویس‌های جانبی مایکروسافت رقم خواهد زد.

1606683296_1_0.gif

مایکروسافت در نظر دارد، نسخه‌ای از دستیار شخصی خود موسوم به کورتانا را این ماه برای آندروید منتشر کند، اما امروز یک کپی غیررسمی از آن روی اینترنت منتشر شد. اگر با خانواده سیستم‌عامل ویندوزفون آشنایی داشته باشید یا با نسخه‌ای از کورتانا که در سیستم‌عامل ویندوز 10 قرار دارد، کار کرده باشید، به‌کارگیری نسخه آندرویدی کورتانا چندان هیجان‌برانگیز نخواهد بود. برای کنترل کردن اطلاعاتی که توسط کورتانا ذخیره می‌شوند از دفترچه‌یادداشت کورتانا می‌توانید استفاده کنید. همچنین، گزینه‌هایی برای دنبال کردن رخدادها، نزدیک‌ترین مکان برای خوردن و آشامیدن، اخبار، رویدادهای ورزشی، آب و هوا و.... نیز وجود دارد.

کل رابط کاربری به‌نظر می‌رسد نسبت به کورتانای ویندوز 10 کوچک‌تر شده‌ که با ترکیب تم سیاه همراه با بخش‌های سفیدی که برای نمایش محتوا مورد استفاده قرار می‌گیرند، طراحی شده‌اند. همانند نسخه ویندوز با استفاده از ورودی صدا امکان جستجو یا وارد کردن محاوره‌های متنی وجود دارد. در این حالت کوتانا همانند یک برنامه آندرویدی قابل استفاده خواهد بود، درست به‌همان شکلی که در ویندوز 10 از آن استفاده می‌کنید. اما یکی از ویژگی‌های کورتانا که در نسخه ویندوز 10 وجود دارد اما مایکروسافت تصمیم گرفته است آن‌ را در اختیار کاربران آندرویدی قرار ندهد، عدم پشتیبانی از جمله Hey Cortana است. در ویندوز زمانی‌که این جمله را به‌زبان می‌آورید دستیار شخصی فعال می‌شود اما در نسخه آندرویدی این‌گونه نیست. همچنین، تعدادی از ویژگی‌ها شبیه به درخواست کردن از کورتانا برای ارسال پیام‌هایی برای مخاطبان هنوز کامل نشده و نیاز به کار بیشتری دارد.

 البته یادآوری مبتنی بر موقعیت مکانی، به‌نظر می‌رسد به‌خوبی کار می‌کند. کورتانا به‌عنوان یکی از اجزاء کلیدی برنامه‌ریزی مایکروسافت است. به‌طوری‌که مایکروسافت سعی دارد از آن به‌عنوان یک رقیب روی سیستم‌عامل‌های iOS و آندروید استفاده کند. کاربران برای آن‌که بتوانند از کورتانا روی آندروید استفاده کنند، نیازمند یک حساب مایکروسافتی هستند. این شیوه ورود کاربران باعث می‌شود تا کاربران به‌طور مستقیم به موتور جستجوی بینگ که رقیبی برای گوگل است، هدایت شوند. البته این تمام ماجرا نیست. مایکروسافت در نظر دارد نسخه iOS کورتانا را سال آینده در اختیار کاربران این سیستم‌عامل نیز قرار دهد، اما یک پیش‌نمایش از نسخه آندرویدی در هفته‌های آینده در اختیار کاربران آندروید قرار خواهد گرفت. 

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟