مخفی کردن وضعیت آنلاین در واتساپ
چگونه وضعیت آنلاین خود را در واتساپ پنهان کنید
شاید دیگر دشوار باشد که بخواهیم نگاهی به عقب بیاندازیم و زمانی را بیاد بیاوریم که جهان با پیامک کار می‌کرد. سرویس‌هایی همچون واتساپ کار چت کردن با دوستان و خانواده را برایمان بسیار آسانتر کرده اند. با این حال، این سهولت در ارتباطات، پیامدهای ناخوشایندی را هم به همراه دارد. حالا انتظار ما این است که بفهمیم که آیا گیرنده آنلاین است و پیام ما را در همان لحظه می‌خواند یا خیر.

متاسفانه همه ما حرف‌هایی که بعد از ارسال پیام زده می‌شوند را شنیده‌ایم، این که آیا پیام‌ها ارسال/ دریافت/ دیده یا خوانده شده‌اند. اگر می‌خواهید در پیام رسان فوری خود کمی حریم خصوصی داشته باشید، ما به شما می‌گوییم که چگونه وضعیت آنلاین بودن خود را در واتساپ پنهان کنید...

چگونه وضعیت آنلاین بودن خود را در واتساپ پنهان کنید

در واتساپ خیلی ساده و آسان می‌توانید وضعیت آنلاین بودن خود را غیرفعال کنید، البته یک توافقی هم وجود دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

برای پنهان کردن وضعیت آنلاین خود این مراحل را دنبال کنید:

1- واتساپ را باز کنید

2- روی سه نقطه عمودی در گوشه بالا سمت راست کلیک نمایید.

3- روی تنظیمات یا Settings ضربه بزنید.

4- از منوی تنظیمات، Account را انتخاب نمایید.

5- سپس، روی Privacy ضربه بزنید.

6- Last Seen را از لیست گزینه‌ها انتخاب نمایید.

7- در پنجره پاپ آپ، Nobady را انتخاب نمایید.

پس تکلیف توافقی که گفتیم چه می‌شود؟ غیر فعال کردن وضعیت آنلاین، به این معناست که شما دیگر نمی‌توانید وضعیت آنلاین دیگران را ببینید. این کار باعث می‌شود که دیگران همزمان با پنهان کردن وضعیت و کارهای خود نتوانند تجسسی بر اعمال و کارهای دیگران داشته باشند.

متاسفانه، راهی برای تنظیم قابلیت مشاهده وضعیت آنلاین کاربر- به- کاربر وجود ندارد. برای مثال، امکان این که خانواده و دوستان شما بتوانند از وضعیت آنلاین شما با خبر باشند، اما همزمان این وضعیت از چشمان رئیس‌تان پنهان بماند وجود ندارد.

گزینه‌های دیگر حریم خصوصی در واتساپ که می‌توانید تغییر دهید

وقتی در منوی Privacy یا حریم خصوصی هستید، خالی از لطف نیست که نگاهی هم به گزینه‌های دیگر حریم خصوصی در واتساپ داشته باشید.

شما می‌توانید امکان مشاهده عکس پروفایل، صفحه و وضعیت خود را محدود کنید. تنظیم نهایی غیر فعال کردن read receipts یا " رسیده خوانده شده" است، یعنی همان دو تیک آبی که نشان می‌دهد پیام شما به دست مخاطب رسیده و خوانده شده است. همانند وضعیت آنلاین، غیرفعال کردن read receipts یک معامله متقابل است. یعنی اگر این ویژگی را در پیام رسان خود غیر فعال کنید، خودتان هم قادر به دیدن وضعیت read receipts دیگران نخواهید بود.


ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     ثبت اشتراک نسخه آنلاین

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

برچسب: 

مطالب پربازدید

توسعه و پشتیبانی توسط : ایران دروپال
پشتیبانی توسط ایران دروپال