بررسی اجمالی مادربرد Maximus Z270 IX Code
یک مادربرد گیمینگ تمام عیار برای گیمرها + گالری عکس
همزمان با ورود پلتفرم کیبی‌لک و چیپ‌ست سری 200، مادربردسازان هم محصولات خود را در دسته‌بندی‌های متفاوت معرفی کردند تا جای هیچ ابهامی برای کاربران پلتفرم کیبی‌لک باقی نماند. همچون نسل‌های قبل، شرکت ایسوس هم مادربردهای سری نسل هفتم خود را در طرح‌ها و برای کاربری‌های مختلف معرفی کرده است.

1606683296_1_0.gif

بدون تردید با خانواده قدرتمند «ماکسیموس» آشنا هستید، خانواده‌ای که نه تنها اعضای زیادی را در دل خود جای داده؛ بلکه به لحاظ طراحی و توانایی نیز موفقیت‌های زیادی را در کارنامه خود ثبت کرده است. هرچند خانواده ماکسیموس سری 200 ایسوس به مدل‌هایی چون اکستریم، فرمولا، هیرو و اپکس مزین شده است؛ اما مدل IX Code یک عضو همه‌کاره و توانمند از سری ROG است که تحت یک برند تجاری جدید، قابلیت‌های گیمینگ و پردازش‌های سنگین را یک‌جا برای کاربرانش به ارمغان آورده است. 

طراحی
خانواده ماکسیموس در طول حیات خود، همواره منشا ارائه قابلیت‌های جدید برای گیمرها بوده است. با این وجود، مادربرد IX Code نیز از این قاعده مستثنی نیست و ایسوس در طراحی آن، شاخص‌هایی چون عرضه فناوری‌های کاربردی مخصوص بازی و همچنین افزایش توان پردازشی را مد نظر قرار داده است. این نوع نگرش باعث شده تا همچون مدل فرمولا، IX Code هم به مادربردی منحصر‌به‌فرد تبدیل شود. به دلیل کاهش قیمت و افزایش توان مالی کاربران، طراحان ایسوس برخی از امکانات این مادربرد نظیر سیستم خنک‌کننده آبی مدار تغذیه ولتاژ پردازنده و همچنین صفحه محافظ پشت مادربرد را حذف کرده‌اند. با این اوصاف، تمامی گزینه‌ها و امکانات مادربرد Code همانند مدل Formula است و گیمرها می‌توانند از قابلیت‌ها و توانایی این مادربرد، بهترین تجربه را کسب کنند. همچنین سه بخش این مادربرد به «سیستم نورپردازی آئورا» مجهز شده که با تعبیه LEDهای نورانی و جذاب، جلوه بصری خاصی را در اختیارعلاقمندان به مقوله کیس مودینگ قرار می‌دهد.

مطلب پیشنهادی

بهتریــن روترهای بی‌سیــم سال ۲۰۱۶
۱۰ روتر قدرتمند برای به‌روزرسانی شبکه وای‌فای

مشخصات سخت‌افزاری
این مادربرد با برخورداری از چیپ‌ست Z270، از پردازنده‌های اسکای‌لک و کیبی‌لک اینتل حمایت می‌کند و ایسوس 10 فاز دیجیتال را برای تامین ولتاژ مورد نیاز هسته‌های پردازنده در نظر گرفته است. ماسفت‌های باکیفیت سری NexFET، خازن‌های جامد ژاپنی متالیک، چوک‌های میکروفاین و سوکت باکیفیت، ترکیب توانمند و پویایی را به وجود آورده تا در صورت نیاز به افزایش فرکانس پردازنده و حافظه‌ها، گیمرها با گلوگاه و محدودیتی مواجه نشوند. نکته قابل تامل در مادربرد IX Code، توانایی آدرس‌دهی حافظه‌های فرکانس‌دار و حمایت از 64 گیگابایت DDR4 با بیش از 4 گیگاهرتز فرکانس و به‌صورت چهار‌کاناله است. همانند برادر بزرگترش، مادربرد Code به درگاه‌ها و اتصالات زیادی تجهیز شده که توسط پوشش پلاستیکی Armor محافظت می‌شوند. از دیگر قابلیت‌های این مادربرد می‌توان به هدر جداگانه USB3.1 بر روی PCB، کانکتورهای متعدد اتصال فن و واترکولینگ، دیپ‌سوئیچ «راه‌اندازی ایمن»، بخش صوتی حرفه‌ای با کدک جدید، دو شکاف M.2 پرسرعت، تراشه وای‌فای AC به‌همراه آنتن دوبانده مجزا، خروجی‌های تصویری DP و HDMI و خطایاب اشاره کرد.

سخن آخر
مشخصات ذکر شده تنها بخشی از ویژگی‌های این مادربرد است و ذکر همه موارد در این بررسی اجمالی میسر نیست؛ اما ناگفته پیداست که هدف ایسوس از عرضه این مادربرد، محصولی باکیفیت، قدرتمند و پایدار برای گیمرها است. قابلیت‌های این محصول با برادر بزرگترش یعنی مدل Formula برابری می‌کند و ارائه این سطح از کیفیت و امکانات نه تنها باعث افزایش قیمت این مادربرد نشده، بلکه توان مالی گیمرها را برای خرید یک مادربرد گیمینگ کامل به شدت افزایش داده است. با توجه به امکاناتی چون پشتیبانی از حافظه‌هایی با فرکانس 4 گیگاهرتز، ارائه درگاه‌های پرسرعت و مدرن، سیستم صوتی حرفه‌ای، تراشه وایرلس و زیبایی قابل قبول، مادربرد Maximus IX Code گزینه اقتصادی و فوق‌العاده‌ای برای گیمرها محسوب می‌شود.

ایسوس

نظر شما چیست؟