9 ترفند برای وب‌گردی بهتر با موبایل
مرورگرهای وب در بسیاری از جهات به هم شبیه هستند اما هر کدام در برخی از ویژگی‌های عمدتاً جزئی با هم تفاوت‌هایی دارند. برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS پیشنهاد ما به شما استفاده از مرورگر کروم است. اگر چه تعداد زیادی مرورگر دیگر نیز وجود دارند که دارای قابلیت‌های فراوانی هستند.

1606683296_1_0.gif

همواره وب گردی یکی از مهم‌ترین دلایلی است که کاربران گوشی‌های هوشمند به سمت خرید و استفاده از این گوشی‌ها قدم بر می‌دارند. اما اگر اندکی ژرف‌تر به این داستان نگاه کنیم خواهیم دید که وب گردی در صفحات کوچک گوشی‌های هوشمند و صفحه کلیدی که گاه و بی گاه در صفحه نمایش داده می‌شود آن‌چنان هم آسان نیست و حتی در مواقعی باعث آزار کاربر نیز  می‌شود. در ادامه نه روشی که می‌تواند به شما کمک کند تا راحت‌تر با گوشی هوشمند خود وب گردی کنید را بررسی خواهیم کرد.

مطلب پیشنهادی: اگر دوست دارید مانند یک هکر وب‌گردی کنید؛ به این ۹ نکته دقت کنید!

9- از بهترین مرورگر موبایل استفاده کنید

مرورگرهای وب در بسیاری از جهات به هم شبیه هستند اما هر کدام در برخی از ویژگی‌های عمدتاً جزئی با هم تفاوت‌هایی دارند. برای هر دو سیستم‌عامل اندروید و iOS پیشنهاد ما به شما استفاده از مرورگر کروم است. اگر چه تعداد زیادی مرورگر دیگر نیز وجود دارند که دارای قابلیت‌های فراوانی هستند. اگر حتما نیاز دارید تا در مرورگر خود فایل‌های فلش را نیز تماش کنید می‌توانید برای هر دو نسخه اندروید و iOS از مرورگر Puffin استفاده کنید.

8-  از یک ضد تبلیغ‌ افزار استفاده کنید

ضد تبلیغ افزار می‌تواند سرعت وب گردی شما را تا حد زیادی افزایش دهد و به این ترتیب تأثیر زیادی در کاهش مصرف باتری داشته باشد. یکی از برنامه‌هایی که در این خصوص به کار کاربران اندرویدی خواهد آمد، Adblock Plus نام دارد.

7-  Data Saver Mode را فعال کنید

کروم دارای ویژگی به نام Data Saver Mode است که می تواند صفحات را فشرده کند، در اندروید زمانی که دارای اتصال کم سرعت اینترنتی هستید، کافی است تصاویر را از فراخوانی باز دارید. این بدان معنی است که می‌توانید صفحات را با سرعت بیشتری مرور کنید و به این ترتیب دیتای کمتری جابجا کنید. در اندروید به بخش تنظیمات بروید و سپس به قسمت Advanced بروید و ویژگی data saver را فعال کنید. در آیفون به بخش Settings و سپس Bandwidth بروید و تنظیمات مورد نظر خود را اعمال کنید.

6- از Text Expansion و صفحه‌کلیدهای ثانویه استفاده کنید

صفحه‌کلیدهای ثانویه می‌تواند به شما کمک کند تا از فضای کوچک صفحه‌نمایش خود استفاده بهتری کنید. برای کلماتی که اغلب در فرم‌های آنلاین از آن‌ها استفاده می‌کنید مثل ایمیل‌ها و نام شرکت بهتر است که Text Expansion های مخصوص به خود را ایجاد  کنید. برنامه‌های زیادی وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها به عناوین صفحه کلید مجازی خود استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی: با این 13 افزونه کاربردی کروم متفاوت از دیگران اینترنت‌گردی کنید + لینک دانلود

5- از میان‌برها و جستارهای گوشی هوشمند خود استفاده کنید

درست شبیه تجربه‌ای که پیش از این در کامپیوترهای رومیزی دیده‌اید، می‌توانید با استفاده از میانبرهای صفحه کلید بسیاری از کارها را در زمان وب گردی انجام دهید که می‌تواند بسیار در کاهش مصرف زمان تأثیرگذار باشد. برای مثال می‌توانید با استفاده از این میانبرها به راحتی بین صفحات مختلف جابجا شوید و یا صفحه را فراخوانی مجدد کنید و یا از پایین صفحه به بالای آن بروید. می‌توانید برای اندروید و iOS میانبرهای بسیار زیاد و کاربردی بیابید.

4- مرور بدون استفاده از دیتا

شاید زمان‌هایی پیش بیاید که خود را در بخشی بیابید که دارای سرویس دهنده مناسب دیتا نباشد. برای آن‌هایی که اندروید دارند، حتماً از برنامه Smozzy استفاده کنید. این برنامه می‌تواند از سرویس‌های دیگری که ارایه دهنده خدمات ارتباطی ارائه می‌کند برای نمایش صفحات وب استفاده کند.

۳- به اشتراک‌گذاری صفحات وب بین کامپیوتر رومیزی و تلفن همراه

شاید بخواهید برخی از اطلاعات را که در کامپیوتر خود قرار داده‌اید را به گوشی هوشمند خود ارسال کنید. البته می‌توانید از ایمیل استفاده کنید اما راه‌های کاراتر و بهتری نیز وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید تا بتوانید فایل‌ها را بین این دستگاه‌ها جابجا کنید. نرم‌افزارهای زیادی در این خصوص وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها به خوبی استفاده کنید.

۲- استفاده از گوشی هوشمند در شب بدون آزار چشم

روشنایی صفحه نمایش می‌تواند در هنگام شب در یک اتاق تاریک برای دیگران آزاردهنده باشد به خصوص در اتاق‌خواب‌های مشترک یا سالن‌های نمایش فیلم. این روشنایی می‌تواند برای چشم شما نیز آزاردهنده باشد و در نهایت منجر به بدخوابی و کاهش بهره‌وری در روز کاری بعد می‌شود. می‌توانید از ابزارهای نرم‌افزاری استفاده کنید که تا روشنایی صفحه‌نمایش را برای این شرایط بهینه کنید. برای این کار می‌توانید از اپلیکیشن‌هایی چون Sunset برای ابزارهای اندرویدی یا Flux برای ابزارهای iOS استفاده کنید.

۱- حالت مرورگر را درست تنظیم کنید

با وجود آنکه بسیاری از وب‌سایت‌ها دارای نسخه‌های بهینه شده برای نمایش در صفحات کوچک گوشی‌های هوشمند هستند اما همچنان ممکن است که در برخی از موارد باز هم در کار با این وب‌سایت‌ها دچار مشکل شوید. بهتر است مرورگر خود را در حالت reading-friendly  قرار دهید تا راحت‌تر بتوانید از صفحات وب استفاده کنید. می‌توانید در کروم اندروید حات Reader را فعال کنید.

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟