19/08/1397 - 15:34
صادرات و درآمد دلاری در 3 مرحله
این روزها در مملکت‌مان با این شرایط بد اقتصادی که همه ما شاهد آن هستیم، شاید صادرات کالا یا خدمات به خارج از کشور بتواند هم به بهبود اوضاع مملکتی و هم به بهبود شرایط اقتصادی خودمان کمک کند. صادرات یکی از روش‌هایی است که می‌تواند برای مملکت ارز‌آوری داشته باشد که این ارز‌آوری باعث تقویت بنیه ملی و در نتیجه بهبود شرایط اقتصادی خواهد شد. در تمامی کشور‌ها دولت‌ها توجه ویژه‌ای به صادرات کرده و با در نظر گرفتن برخی تشویق‌ها باعث می‌شوند که افراد فعال در حوزه صنعت و فعالیت‌های خدماتی به فعالیت‌های صادراتی روی آورند.
حال در این مقاله می‌خواهیم 0 تا 100 صادرات تا کسب درآمد دلاری را در 3 مرحله کوتاه و به اختصار توضیح دهیم.

1606683296_1_0.gif

مرحله 1 – ثبت شرکت در ایران

همانطور که همه می‌دانیم لازمه شروع هر فعالیت اقتصادی در هر کشوری، رعایت پیشنیازهای حقوقی آن است.
در ایران نیز این قاعده مستثنی از بقیه کشورها نبوده و برای شروع فعالیت اقتصادی می‌بایست اقدام به ثبت شرکت نمایید.
ثبت شرکت به اختصار یعنی شما با همراه حداقل 1 یا 2 نفر به عنوان شریک‌تان گرد هم آیید و شرکتی را به جهت شروع فعالیت اقتصادی به ثبت برسانید تا بعد از آن پس از طی چند مرحله دیگر بتوانید کالا یا خدمتی را به خارج از کشور صادر نمایید.
در کلیه امور ثبتی لازم است تا کارها را به مجموعه‌ای معتبر و باسابقه بسپارید تا بعدا دچار مسائل حقوقی نشوید.
مجموعه ثبتی نخستین با سال‌ها تجربه و یکی از باسابقه‌ترین مجموعه‌های ثبتی ایران مورد توجه بسیاری از برندها و مدیران شرکت‌های خصوصی و دولتی در ایران می‌باشد.
پس از ثبت شرکت می‌بایست نسبت به دریافت دفاتر پلمپ،کد اقتصادی، گواهی ارزش افزوده و کارت بازرگانی جهت مبادرت به امر صادرات و واردات اقدام نمایید که می‌توانید در این زمینه‌ها از همان مجموعه‌ای که امورات ثبتی خود را به آن سپردید درخواست مشاوره نمایید.

مرحله 2 – ثبت برند

در مرحله اول پس از اینکه شرکت‌تان را به ثبت رساندید می‌بایست  جهت حفاظت از نام محصول یا خدمتی که عرضه می‌کنید برندتان را نیز ثبت نمایید.
ثبت برند قطعا برای آینده محصول یا خدمتی که ارائه می‌دهید بسیار مهم بوده زیرا باعث می‌شود که شخص دیگری نتواند از نامی که برای محصول یا خدمت تان انتخاب کرده‌اید سوء استفاده نماید.
مثلا فرض کنید شرکتی که نوشابه کوکاکولا را تولید می‌کند، برند کوکاکولا را ثبت نکرده باشد. (در اینجا نام برند، محصول کوکاکولا است)
اگر برند کوکاکولا برای شرکتی که کوکاکولا را عرضه می‌کند ثبت نشده باشد، شخص یا شرکت دیگری می‌تواند آن برند را به نام خود ثبت کند و محصولی مشابه را به نام کوکاکولا به بازار عرضه نماید.
لازم به ذکر است که اگر در نظر داشته باشید تا برند مورد نظر شما در همه کشورها محافظت شود و هیچ شخص یا شرکتی در هیچ کجای دنیا نتواند آن را ثبت نماید، می‌بایست برند خود را به صورت بین‌المللی یا مادرید ثبت نمایید ولی لازمه ثبت مادرید، ثبت برندتان در ایران می‌باشد، سپس می‌توانید برندتان را بین‌المللی ثبت نمایید.

مرحله 3 – ثبت شرکت در خارج از ایران

پس از انجام دادن 2 مرحله بالا، مرحله آخر برای شروع یک فعالیت اقتصادی فراکشوری ثبت یک شرکت در خارج از ایران می‌باشد که بتوانید مبادرت به فعالیت اقتصادی در خارج از مرزها نمایید.
بسیاری از شرکت‌های خارجی به دلیل شرایط فعلی سیاسی و اقتصادی ایران مایل به فعالیت مستقیم با ایران نیستند لذا می‌بایست برای تسهیل امور و اطمینان خاطر شرکای تجاری خارجی‌تان یک شرکتی در خارج از ایران به ثبت برسانید تا با شرکت‌هایی در دیگر کشور‌های دنیا به‌راحتی بتوانید مراوده تجاری داشته باشید.
البته باید مساله راحتی رفت‌وآمد به کشوری که می‌خواهید در آن شرکت ثبت نمایید و بعضی فاکتورهای دیگر را نیز مد نظر قرار دهید.
این روزها ثبت شرکت در ارمنستان ، گرجستان، آذربایجان و ترکیه به دلیل راحتی رفتوآمد ، عدم نیاز به ویزا و یا راحتی دریافت ویزا مورد توجه بسیاری از ایرانیان می‌باشد که شما نیز می‌توانید موقعیت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این کشور ها را بررسی نموده و در نهایت یک شرکت خارجی برای ارتباطات خارجی‌تان ثبت نمایید.
مثلا شرکتی ایرانی را در نظر بگیرید که در زمینه سئو سایت و دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کند.
این شرکت ایرانی می‌تواند با ثبت یک شرکت در زمینه خدمات انفورماتیک در یکی از کشورهای فوق‌الذکر محدوده فعالیت خود را گسترش دهد و به بازارهای جهانی راه پیدا کند.
لذا پس از طی 3 مرحله ثبت شرکت در ایران، ثبت برند محصول یا خدمت‌تان و ثبت یک شرکت در خارج از ایران، مقدمات و پیشنیازهای حقوقی صادرات واردات را فراهم کرده‌اید و پس از آن می‌توانید به راحتی محصول یا خدمات‌تان به شرکتی که در خارج از ایران ثبت کرده‌اید منتقل نمایید و از آن کشور به دیگر نقاط دنیا عرضه نمایید و درآمد دلاری داشته باشید.
در تمامی این مراحل لازم است تا امورات را با آگاهی کامل از مسائل حقوقی داخل ایران و خارج از ایران انجام دهید تا در آینده دچار مسائل حقوقی نشوید.

در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید ضمن بازدید از وبسایت نخستین ثبت به نشانی  nokhostinsabt.com  و مشاوره آنلاین با کارشناسان با شماره‌های ویژه ۰۲۱۸۸۸۸۱۲۳۵ و ۰۲۱۸۸۸۸۱۲۴۵ تماس حاصل نمایید.

منبع : ویرلن

ایسوس

نظر شما چیست؟