یک سدان لوکس و زیبا
نگاهی کامل به کادیلاک CT6 مدل 2017 + عکس
با وجود محدودیت‌هایی که برای ورود خودروهایی با مبدا ایالات متحده به ایران وجود دارد؛ اما می‌توان مدل‌های جدیدی از خودروهای معروف چون کادیلاک را در مناطق آزاد مشاهده کرد. کادیلاک برند رده بالای شرکت جنرال‌موتورز است که تلاش می‌کند تا برای رقابت با خودروهای لوکس و گران‌قیمت، تجدید قوا کند. در ادامه نگاهی به کادیلاک CT6 خواهیم داشت.

1606683296_1_0.gif

بعد از دوره‌ای افول که دامن کادیلاک و لینکلن را گرفت و بازار خودروهای لوکس را از دسترس‌شان دور کرد، اکنون دوباره امید می‌رود با سیاست‌هایی جدید شاهد حضور پر رونق‌تر این خودروها باشیم. لینکلن برای احیا، بیشتر بازار چین را هدف قرار داده است؛ اما کادیلاک معیارهای خود را بازنگری کرده و بیشتر بر مشتریان جوان‌تر تمرکز کرده است.

مطلب پیشنهادی

شرایط فروش نقد و اقساط مدل ۲۰۱۷ لکسوس NX200T + جدول قیمت

بدین ترتیب کادیلاک حتی لوگوی معروف خود را نیز اصلاح کرده و خوشه‌هایی که یادآور دوران گذشته بود را حذف کرده است. در نسل جدید محصولات کادیلاک شاهد قدرت پیشرانه‌ها و کابین‌هایی با طراحی بسیار مدرن و شیک هستیم. در این میان کراس‌اوورها نیز سهم بیشتری یافته‌اند. اما حوزه‌ای حیثیتی نیز وجود دارد که هر خودروساز لوکسی باید آن را درنظر داشته باشد: سدان‌های فول سایز لوکس.

کادیلاک CT6 برای نخستین بار در سال 2015 در نمایشگاه نیویورک معرفی شد. این سدان دیفرانسیل عقب در حال حاضر پرچم‌دار محصولات کادیلاک محسوب می‌شود؛ اما در آینده شاید این جایگاه را به عضوی جدید و فوق لوکس به اسم CT8 بدهد. در عین حال CT6 یادآور و جایگزینی برای فلیت‌وود است که تولید آن در سال 1996 قطع شد. پلتفرم CT6 با نام امگا، کاملاً جدید بوده و مبنای آن دیفرانسیل عقب و البته با امکان سفارش به صورت تمام چرخ محرکه می‌باشد.

کادیلاک با استفاده از ترکیب فولاد و آلومینیوم سعی در کاهش وزن خودرو با وجود ابعاد بزرگ داشته است. این موضوع باعث شده تا این خودرو در کلاس خود به سبک وزن‌ترین خودرو مبدل گردد. جالب اینکه حتی وزن آن از مدل کوچکتر CTS نیز کمتر است؛ اما در عین حال از نسخه بسیار جمع‌وجور ATS کمی سنگین‌تر می‌باشد. CT6 جایگزین مدل دیفرانسیل جلوی XTS می‌شود. این خودرو در دیترویت تولید شده و از سال 2016 تحویل آن به مشتریان آغاز شده است. چهار تریم برای CT6 درنظر گرفته شده که شامل نسخه پایه، لوکس، فوق لوکس و پلاتینیوم می‌شود.

برای این خودرو پیشرانه‌های متنوعی تدارک دیده شده است. از جمله موتور چهار سیلندر 2.0 لیتری توربو، شش سیلندر 3.6 لیتری و شش سیلندر توربوی 3.0 لیتری و نهایتاً 8 سیلندر 4.2 لیتری با توربو شارژر دوقلو. برای انتقال نیرو هم از یک گیربکس 8 سرعته خودکار استفاده می‌شود.

مدل 2.0 لیتری چهار سیلندر با قیمت پایه 54 هزار دلار یک مورد مقرون به صرفه محسوب می‌شود. این موتور توربو قادر است 265 اسب بخار نیرو و 295 پوند فوت گشتاور تولید کند. شتاب صفر تا 96 کیلومتر این نسخه 6.1 ثانیه است. در عین حال مصرف سوخت میانگین آن نیز 10.2 لیتر است. نسخه 3.6 لیتری با تنفس طبیعی قادر است 335 اسب بخار قدرت و 284 پوند فوت گشتاور تولید کند. شتاب‌گیری این نسخه هم 5.9 ثانیه طول می‌کشد. در مورد خروجی موتور 4.2 لیتری هنوز اطلاعات دقیقی در دست نیست.

نسخه پلاگین هیبریدی CT6 نیز این روزها در نمایشگاه خودروی لس‌آنجلس رونمایی شده است. این مدل با قیمت پایه 76 هزار دلاری در چین تولید خواهد شد و به لطف پکیج باتری‌های 18.4 کیلووات ساعتی و موتور الکتریکی 100 اسبی می‌تواند مسافت 48 کیلوتری را با انرژی الکتریکی خالص طی کند. البته سرعت خودرو در حالت برقی از 120 کیلومتر بر ساعت فراتر نمی‌رود. در کنار این مجموعه نیز یک موتور 2.0 لیتری توربو قرار دارد که باعث می‌شود مجموع خروجی پیشرانه به عدد 335 اسب بخار و 432 پوند فوت برسد که با مدل بنزینی V6 برابری می‌کند.

خروجی این پیشرانه از طریق یک گیربکس CVT به محور عقب انتقال داده می‌شود. متاسفانه نسخه هیبریدی را نمی‌توان با آپشن AWD یا چهار چرخ محرکه سفارش داد. این خودرو همچنین مجهز به تجهیزات نسخه فوق لوکس نیز هست که از جمله آنها صندلی‌های گرم و سرد شونده جلو و سانروف پانوراما و سیستم سرگرمی سرنشینان عقب و مجموعه دید در شب است.

عمده‌ترین رقبای کادیلاک CT6 را باید رقبای آلمانی آن یعنی مرسدس بنز S کلاس و BMW سری 7 و آئودی A8 دانست. به علاوه، در یک رده پایین‌تر نیز می‌توان رقبای قیمتی آن نظیر لکسوس LS، جگوار XJ و هیوندای جنسیس G90 را نیز نام برد.

 

 

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟