۶ ترفند افزایش حریم خصوصی
چگونه از اکانت ایمیل‌هایمان حفاظت کنیم؟
پست الکترونیکی، یکی از راه‌های محبوب و پرکاربرد انتقال پیام و محتوای دیجیتالی عصر حاضر است. امروزه صدها میلیون‌ اکانت ایمیل به دست کاربران ساخته شده که قریب به نیمی از آنها فعال و در حال استفاده است. این حجم بالای ایمیل‌های فعال باعث شده تا تاین محیط برای هکرها و کلاهبرداران فضای مجازی بسیار جذاب شود. موید این موضوع، صحبت‌‌های یک کلاهبردار اینترنتی بازداشت شده است. او می‌گوید: «اگر بدانید افراد چه اطلاعات ارزشمندی را از طریق ایمیل خود ارسال می‌کنند، شگفت‌زده خواهید شد! اطلاعاتی چون مشخصات حساب‌های بانکی، فاکتورها و رسیدهای خرید آنلاین را می‌توان به سادگی از میان ایمیل‌های ارسالی افراد پیدا کرد.» با وجود این مخاطرات، چه راهکارهایی را باید بکار ببندیم تا از هک شدن ایمیل‌مان مصون بمانیم؟

1606683296_1_0.gif

توصیه ما به شما، استفاده از راه‌کارهای زیر است تا اکانت ایمیل‌‌هایتان به دام هکرها و مجرمان سایبری نیافتد:

1- یکی از راهکارهای مناسب، استفاده از پست‌های الکترونیکی متفاوت تا حد امکان است:
شما می‌توانید برای مقاصد مختلف کاری، شخصی یا خرید‌های آنلاین از ایمیل‌های متفاوت استفاده کنید. این کار میزان ریسک را کاهش داده و راز هکرها را برایتان برملا می‌سازد.

2- از مزایای تأیید هویت دوعاملی استفاده کنید:
تأیید هویت دوعاملی ویژگی است که در آن از شما درخواست موارد بیشتری جز رمزعبور برای ورود به اکانت ایمیل می‌شود. در این ویژگی، شما ملزم می‌شوید هم رمزعبور و هم یک مشخصه دیگر مانند شماره تلفن شخصی خود را وارد کنید. بیشتر سرویس‌های ایمیل امکان فعال‌سازی قابلیت ورود دو مرحله‌ای را دارند و کافی است تا این مورد را فعال کنید.

3- مراقب ایمیل‌های مشکوک باشید و از آنتی‌ویروس استفاده کنید:
اگر ایمیل‌هایی را دریافت کردید که ارسال‌کنندگان آن را نمی‌شناسید، بر روی هیچ کدام از لینک‌ها و یا فایل‌های پیوست آن کلیک نکنید. هکرها اغلب تلاش می‌کنند تا شما را به سمت افشای رمز عبورتان هدایت کنند و یا ویروس‌هایی را به داخل سیستم شما وارد کنند تا به اطلاعات شما دسترسی پیدا کنند.

4- هنگام استفاده از اینترنت وای‌فای عمومی یا کامپیوترهای مشترک، مراقب باشید:
از وارد شدن به حساب ایمیل خود از کامپیوترهای عمومی دوری کنید؛ زیرا می‌تواند آلوده به نرم‌افزارهای جاسوسی مانند «کی‌لاگر» باشند. همچنین به وای‌فای عمومی نا‌امن متصل نشوید و به جای آن از خدمات داده همراه مانند 4G برای دسترسی به حساب تان استفاده کنید.

5- رمزعبور ایمن و قدرتمندی برای ایمیل‌تان انتخاب کنید:
رمزهای عبور اولین وسیله دفاعی شما در برابر هکرها و کلاهبرداران اینترنتی هستند. برای داشتن یک رمز عبور قدرتمند، شما باید از نشانه‌ها، اعداد و حروف بزرگ‌وکوچک استفاده کنید. به خاطر داشته باشید پیچیدگی و منحصر به فرد بودن باعث می‌شود تا رمز عبور به راحتی در دسترس هکرها قرار نگیرد.

6- اگر ایمیل‌تان هک شد:
اگر متوجه شدید که ایمیل شما هک شده است، اگر کمی خوش‌شانس باشید به سرعت می‌توانید رمز عبورتان را تغییر دهید؛ هرچند بیشتر هکرها بلافاصله پس از هک ایمیل، رمز عبور آن را نیز تغییر می‌دهند. اسکن آنتی‌ویروس را بر روی ابزار ایمیل‌تان اجرا کرده و مراتب را به نهادهای مربوطه گزارش دهید.

 

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟