شبکه

یافته جدیدی از دانشگاه MIT

تعامل ساده‌تر گوشی هوشمند و کامپیوتر با نرم‌افزار THAW

تعامل ساده‌تر گوشی هوشمند و کامپیوتر با نرم‌افزار THAW
امروزه در محل کار یا خانه، ابزارهای دیجیتال متنوعی را در اختیار داریم و در بسیاری موارد نیاز داریم داده‌هایی را بین این ابزارها جابه‌جا کنیم. به‌عنوان مثال، فایل‌هایی را از گوشی هوشمند خود به کامپیوتر منتقل کنیم یا برعکس.

در حال حاضر، این کار به‌سادگی انجام نمی‌شود و برای انتقال فایل‌ها لازم است به منوها وارد شویم. دو گروه از بخش آزمایشگاه رسانه دانشگاه ام‌آی‌تی (MIT’s Media Lab) سعی کرده‌اند روشی بسیار ساده و مؤثر برای چنین کاربردهایی پیشنهاد دهند. THAW یکی از پروژه‌های این آزمایشگاه است که این هدف را دنبال می‌کند.
 THAW برنامه‌ای است که به گوشی هوشمند و کامپیوتر اجازه تعامل با یکدیگر را می‌دهد و نتیجه همکاری دو گروه از ام‌آی‌تی (Fluid Interfaces Group و Tangible Media Group) است. 
فیلیپ شوسلر، یکی از دانشجویانی که روی این پروژه کار کرده است، می‌گوید: «امروزه ما صاحب چند ابزار هستیم. همه ما یک تلفن همراه داریم، لپ‌تاپ داریم و تازگی‌ها ساعت هوشمند هم داریم.» تعامل ساده‌تر این ابزارها هدفی بوده است که توسط این گروه دنبال می‌شود. با استفاده از THAW کاربر با قرار دادن گوشی خود روی صفحه کامپیوتر می‌تواند محتوای نمایش داده شده روی صفحه کامپیوتر را از طریق گوشی ببیند. درست مثل این‌که گوشی تلفن نامریی شده است و می‌توان از میان آن صفحه کامپیوتر را دید. در این صورت، وی می‌تواند گوشی خود را روی صفحه کامپیوتر قرار دهد و با کشیدن و رها کردن پوشه‌های مورد نظر، آن‌ها را از کامپیوتر اصطلاحاً به داخل تلفن بیاورد.
اساس فناوری به کار رفته در THAW بسیار ساده است. نرم‌افزار الگوی رنگی ویژه‌ای را روی صفحه کامپیوتر نمایش می‌دهد و با استفاده از دوربین پشت آی‌فون تلفن قادر است محل خود را روی نمایش‌گر تعیین کند. این دو دستگاه به‌طور بی‌سیم با هم در ارتباط هستند و اطلاعات را تبادل می‌کنند. 
الگوی نمایش داده شده روی صفحه کامپیوتر درست در محلی نمایش داده می‌شود که تلفن روی صفحه قرار گرفته است (و دوربین به آن نگاه می‌کند) و در نتیجه فرد با قرار دادن تلفن روی صفحه نمایش‌گر کامپیوتر و به‌طور مثال روی پوشه‌هایی که قصد انتقال آن‌ها را به تلفن دارد، می‌تواند آن‌ها را به‌طور مستقیم در گوشی کپی کند. 
آن طور که پیدا است، پدیدآورندگان این ابزار مایل نیستند آن را تجاری کنند و بیش‌تر قصد دارند در قالب منبع باز آن را در اختیار دیگران قرار دهند. شوسلر می‌گوید: «در واقع، ما به آن به‌عنوان یک محصول نگاه نمی‌کنیم. فکر می‌کنم دیدن این‌که بقیه افراد با چنین ابزاری چه کارهایی انجام می‌دهند، جالب باشد.» 

شرح شکل اصلی مقاله:  با استفاده از نرم‌افزار THAW می‌توان تلفن را روی صفحه کامپیوتر قرارداد و فایل‌ها را از کامپیوتر به داخل تلفن کپی کرد. 

 

نویسنده: 
مهدی صنعت‌جو
دسته بندی: 
شاهراه اطلاعات
تاریخ انتشار: 
25/04/1394 - 11:00
برچسب: 
THAW - تعامل گوشی هوشمند و کامپیوتر - MIT

نشانی منبع:https://www.shabakeh-mag.com/information-feature/1039