شبیهسازی خفاش برای فرار از شناسایی

دِرونی که تصور میشد یک پرنده است در آسمانهای کشور سومالی دیده شد. این دِرون که در حقیقت متعلق به دولت این کشور است؛ بهگونهای ساخته شده که در ذهن بیننده یک پرنده را تداعی میکند.
به گفته خبرگزاری محلی سومالی این دِرون سرنگون شده در تملک سازمان سازمانهای امنیت سومالی است. هرچند که هیچ مقام آگاهی این مسئله را تأیید نکرده است. این دِرون بالهایی دارد که مانند یک پرنده به حرکت درمیآید. در این بالها دو گروه پروانه بسیار ریز تعبیه شده است. خیلی از کسانیکه بدون اطلاع قبلی با این دِرون در آسمان برخورد کردند گمان میکردند که با یک پرنده روبرو هستند.

البته اطلاعات چندان زیادی در خصوص این دِرون در دست نیست؛ این پرنده اولین بار در تاریخ اول ماه مه مشاهده شد. هنوز کسی خود را بهعنوان مالک این دِرون معرفی نکرده است. شرکتهای زیادی هستند که دِرونهای شبیه به پرنده میسازند اما تا بهحال چیزی شبیه به آن دیده نشده بود.
منبع:
دسته بندی:
تاریخ انتشار:
28/04/1395 - 14:25
برچسب:
