شبکه

کوییک؛ جایگزین پراید بزودی عرضه می‌شود

کوییک؛ جایگزین پراید بزودی عرضه می‌شود
سایپا بزودی خودروی جایگزین پراید را به بازار عرضه می کند.

معاون فروش سایپا گفت: این خودرو با امکانات بسیار خوب و آپشن‌های روز و مجهز به گیربکس اتوماتیک جزو ارزان‌ترین خودروهای اتومات در بازار داخلی است و در بررسی‌های اعلام شده استقبال خوبی از این محصول شده است.
رضا تقی زاده گفت: سایپا به صدای نیاز متقاضیان توجه ویژه دارد و سرمایه گذاری مناسبی در تولید محصولات جدید انجام داده است و ان شاالله بزودی شاهد ورود خودرو هایی متناسب با نیاز مشتریان خواهیم بود.
تقی زاده گفت: نمایشگاه‌ها محل مناسبی برای عرضه خودرو رقابتی است که مشتری بتواند محصولات را با هم مقایسه و انتخاب کند و استقبال و ازدحام جمعیت در غرفه سایپا نشان می‌دهد که محصولات سایپا مورد توجه مشتریان قرار گرفته است.

وی در خصوص استفاده از محصولات داخلی توسط هموطنان گفت: تولید داخلی به عنوان چرخه‌های فعالیت اقتصادی و صنعتی یکی از روش‌های حل معضل بیکاری در هر جامعه است، همچنین مصرف کننده باید در استفاده از تولید داخلی انگیزه داشته باشد و تشویق شود و این جزیی از مسئولیت سایپا است و گروه خودروسازی سایپا روی این مسئولیت، برنامه ریزی‌های خاصی را انجام داده است تا در مسیری که هستیم به سوی تعالی و رضایت مشتریان در مقایسه با محصولات خارجی گام برداریم.
معاون فروش و بازاریابی گروه سایپا افزود: مشتریان به محصولات جدید گروه سایپا توجه ویژه‌ای دارند و نیاز به ارائه محصولات جدید و تنوع سبد محصولات در آینده راز ماندگاری سایپا خواهد بود و رشد سهام سایپا وابسته به تفکر و نوآوری همکاران مهندسی و مرکز تحقیقات سایپا است.
وی یادآور شد: در چند سال گذشته گروه سایپا از تک محصولی خارج شده و تنوع زیادی در سبد محصولات خود دارد و در این راستا روش‌های فروش متنوعی را برای مشتریان در نظر گرفته و افزایش سهم بازار نشان می‌دهد که گروه خودروسازی سایپا در این زمینه موفق بوده است.
معاون فروش سایپا تصریح کرد: گروه خودروسازی سایپا بزودی خودرو جدید کوییک را به بازار عرضه خواهد کرد، این خودرو با امکانات بسیار خوب و آپشن‌های روز و مجهز به گیربکس اتوماتیک جزو ارزانترین خودروهای اتومات در بازار داخلی است و در بررسی‌های اعلام شده استقبال خوبی از این محصول شده است.
تقی زاده عنوان کرد: طبق برنامه ریزی هایی که از طرف هیات مدیره سایپا صورت پذیرفته، مقرر شده است که در سال یک محصول جدید با تکنولوژی و امکانات رفاهی روز روانه بازار شود که در این حال از قیمت مناسبی نیز برخوردار باشد.
وی گفت: در تلاش هستیم که خودرو تیبا را مجهز به آپشن‌های جدیدی کنیم و در صورتی که از لحاظ فنی مقدور باشد گیربکس اتوماتیک نیز به این خودرو اضافه خواهد شد.
تقی زاده گفت: علاوه بر محصولات سیتروئن، خودرو برلیانس c۳ برای اولین بار در چهارمین نمایشگاه خودرو البرز در معرض دید قرار گرفته است و بزودی این دو محصول وارد بازار خواهد شد و تا پایان سال جاری محصول جدید سایپا sp100  وارد بازار خواهد شد.

منبع: 
IRANJIB
دسته بندی: 
خودرو
تاریخ انتشار: 
19/04/1396 - 01:35
برچسب: 
جایگزین پراید - کوییک - کوییک جایگزین پراید - زمان عرضه کوییک - تاریخ عرضه کوییک

نشانی منبع:https://www.shabakeh-mag.com/auto/8630/%DA%A9%D9%88%DB%8C%DB%8C%DA%A9%D8%9B-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B2%D9%88%D8%AF%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%D8%B6%D9%87-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF