سه بعدی‌سازی تصاویر آنلاین
عکس‌های فیس‌بوک سامانه‌های امنیتی را گول می‌زنند!
سامانه‌های تشخیص چهره هنوز آن‌گونه که باید و شاید به تکامل نرسیده‌اند. ضعف امنیتی سامانه‌های امروزی به گونه‌ای است که می‌توان با استفاده از یک عکس رنگی آن‌ها را فریب داد. بر همین اساس، گروهی از پژوهش‌گران دانشگاه کالیفرنیای شمالی نشان دادند، سامانه‌های امنیتی طراحی شده توسط شرکت‌ها به ویژه آن‌هایی که بر مبنای فناوری‌های ملموس کار می‌کنند هنوز راه درازی پیش رو دارند و بسیاری از آن‌ها در برابر ترفندهای بصری ضعیف هستند.

1606683296_1_0.gif

این گروه از پژوهش‌گران ثابت کردند که تعدادی از سامانه‌های موجود را می‌توان با فناوری شبیه به واقعیت مجازی و با استفاده از تصاویر چهره‌ای که توسط کامپیوتر رندر شده‌اند، فریب داد. علاوه بر این، آن‌ها مدل‌های سه بعدی ساختند تا نشان دهند سامانه‌‌های امنیتی مستقر روی اسمارت‌فون‌ها تنها با استفاده از عکس‌هایی که از شبکه‌های اجتماعی همچون فیس بوک به دست می‌آیند، نیز آسیب‌پذیر هستند.

مطلب پیشنهادی

دانلود کنید: Google Duo محبوب‌ترین اپلیکیشن چت تصویری اندروید

این تیم 20 عکس متعلق به دواطلبان را از منابع آنلاین جمع‌آوری کردند. درست به همان شکلی که یک سارق واقعی هویت‌های دیجیتال این‌کار را انجام می‌دهد. در ادامه مدل‌های سه بعدی مبتنی بر تصاویر داوطلبان را ساخته، یکسری جلوه‌های ویژه به تصاویر اضافه کردند و چشمان آن‌ها را به گونه‌ای دستکاری کردند که این‌گونه به نظر برسد که واقعا افراد حقیقی در حال نگاه کردن به دوربین هستند. در مواردی که آن‌ها به چهره کامل افراد دسترسی نداشتند خود اقدام به ساخت قطعات از دست رفته کردند.

حتا در بعضی از تصاویر آن‌ها سایه‌ها و بافت‌های متعلق به چهره افراد را با استفاده از تکنیک‌های ویرایشی بازسازی کردند. نکته جالب توجهی که در ارتباط با این دستاورد وجود دارد در ارتباط با چهره افراد انتخاب شده است. تعدادی از داوطلبان خودشان از کارشناسان امنیتی بودند و تیم در بعضی موارد از تصاویری با کیفیت پایین و تصاویری با درجه کیفی متوسط که از فضای آنلاین به دست آورده بودند استفاده کردند. به دلیل اینکه مدل‌های سه بعدی محققان دارای سایه و حتا بیت عمق تصویر بود، آن‌ها موفق شدند از هر پنج سامانه امنیتی چهار مورد آن‌ها را فریب دهند. ضریب موفقیت این دستاورد پژوهش‌گران 55 تا 85 درصد اعلام شده است.

یکی از اعضا این تیم در کنفرانس امنیتی Usenix دستاورد فوق را این‌گونه تشریح کرده است: «تعدادی از مهم‌ترین فروشندگان این چنین فناوری‌هایی که مایکروسافت از معروف‌ترین آن‌ها است و ویژگی امنیتی ویندوز هلو را عرضه کرده است، راه حل‌های تجاری مبتنی بر سخت‌افزار ارائه می‌کنند. ]در مورد ویندوز هلو این فناوری حرکت کره چشم را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.[ با این حال، همواره ارزیابی سود و منفعت در ارتباط با اضافه کردن سخت‌افزارها حرف اول را می‌دهد. اکنون زمان آن رسیده است که سازندگان سخت‌افزار تصمیم نهایی خود را بگیرند. آیا میزان تقاضا برای اضافه کردن یکسری ویژگی‌های قدرتمند همچون دوربین‌های IR که به نفع مصرف‌کنندگان باشد، باید در سامانه‌های امنیتی افزوده شود یا خیر.» به‌طور مثال، دوربین‌های مادون قرمز این توانایی را دارند تا حرارتی که از سطح پوست یک چهره واقعی منتشر می‌شود را تشخیص دهند. این قابلیت می‌تواند به عنوان یک لایه امنیتی مضاعف به سامانه‌های تشخیص چهره افزوده شود. 

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟