بررسی اپلیکیشن ایرانی توییتنا
توییت‌های شخصیت‌های ایرانی را در اپ ایرانی توییتنا بخوانید
این روزها بسیاری از مشاهیر دنیای علم، سیاست و هنر از توییتر برای رساندن پیام‌های خود استفاده می کنند. اگرچه دسترسی به این شبکه در ایران بدون تغییر آی‌پی مقدور نیست، اما چشم پوشیدن از آن برای خیلی از افراد کار آسانی نیست. در همین راستا، اپلیکیشن سبک «توییتنا» در اختیار کاربران ایرانی قرار گرفته است.

1606683296_1_0.gif

همان طور که اطلاع دارید، دسترسی به شبکه اجتماعی توییتر در ایران با محدودیت‌هایی رو‌به‌رو است. از این رو، اپلیکیشن توییتنا برای دسترسی هر چه ساده‌تر کاربران ایرانی به این شبکه اجتماعی طراحی شده است. با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید به راحتی و حتا بدون نیاز به عضویت در توییتر، توییت‌های شخصیت‌های محبوب خود را دنبال کنید.

رابط کاربری روان و ساده‌ این اپلیکیشن امکاناتی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد که حتا در خود اپ توییتر وجود ندارد! در میان این امکانات، می‌توان به امکان تغییر فونت و ذخیره‌ی آفلاین توییت‌ها اشاره کرد. همچنین همانند اپ اصلی توییتر، توییتنا این امکان را به شما می‌دهد که برای صرفه‌جویی در مصرف دیتا، نمایش تصاویر مربوط به توییت‌ها را لغو کنید و به صورت متن‌محور از آن استفاده کنید. گزینه‌ی دیگری که در اختیار کاربر قرار دارد، امکان دنبال کردن بر اساس موضوع و یا هشتگ است که کمک می‌کند فضای این اپ هر چه بیشتر به توییتر شبیه شود.

از طرف دیگر، توییتنا خالی از ایراد هم نیست و اشکالات زیادی در آن به چشم می‌خورد که شاید حتا باعث تعجب شما بشوند. یکی از امکاناتی که برای این اپ در نظر گرفته شده، گزینه ثبت تصویر از توییت‌ها است که معمولا به صورت موفقیت‌آمیز صورت نمی‌گیرد. ایراد دیگر این است که توییت‌ها به صورت «فله» در تایملاین این اپ به نمایش در می‌آیند و کاربر هیچ کنترلی بر انتخاب محتوای دلخواه خود ندارد. توییت‌ها به انتخاب خود اپلیکیشن و از منابع محدودی که اپلیکیشن از آن‌ها به عنوان «شخصیت‌ها و رسانه‌ها» یاد می‌کند انتخاب می‌شوند و در این بین ممکن است شما علاقه‌ای به دنبال کردن توییت‌های فرد خاصی نداشته باشید؛ اما مجبورید آن‌ها را تحمل کنید. تنها گزینه‌ای که اپ در این مورد در اختیار شما می‌گذارد، امکان ارائه پیشنهاد به مدیران اپ جهت افزودن افراد مورد نظر شماست.

در کنار تمام این موارد نباید فراموش کنیم که استفاده از این اپ بدون عضویت در توییتر امکان‌پذیر است و کاربر در واقع به محتوای اصلی دسترسی ندارد؛ پس امکان لایک کردن و پاسخ دادن به نویسنده اصلی توییت نیز برای شما میسر نیست؛ اما می‌توانید نظرات خود را با سایر کاربران در محیط اپ به اشتراک بگذارید.

با تمام این کاستی‌ها که به عقیده ما به راحتی قابل رفع هستند، توییتنا یک فیدخوان مناسب است که به شما امکان دنبال کردن توییت شخصیت‌های مطرح و مجموعه‌های خبررسانی را می‌دهد. از طرفی ممکن است این پرسش به وجود بیاید که با وجود فیدخوان‌های جانبی مثل کانال‌های تلگرام فارسی که همین کار را انجام می‌دهند، چه نیازی به توییتنا داریم؟ پاسخ در این مسئله است که توییتنا تنها به نمایش توییت‌های افراد معدود و منتخبی اقدام می‌کند و اکثر کانال‌های تلگرامی مجموعه بسیار بزرگی از توییت‌ها را در بر می‌گیرند و این امر می‌تواند موجب هدررفت وقت خواننده شود.

برای دانلود اپلیکیشن توییتنا از لینک های زیر استفاده کنید:

 

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟