اگر به دنبال کسب‌وکار موفق هستید؛ این فناوری‌ها را به خدمت بگیرید
۵ فناوری که هر کارآفرین موفق نیاز دارد!
این روزها تبدیل شدن به یک کارآفرین به مراتب سهل‌الوصول‌تر از گذشته شده است. اینترنت فرصت‌های تازه‌ای را پیش روی مردم قرار داده است. فرصت‌هایی که به واسطه تکامل فناوری به طور یکسان در اختیار همگان قرار دارد. با وجود این چنین فرصت‌ها و فناوری‌های نوینی بازهم هیچ‌کس به شما نمی‌گوید، موفق بودن در یک کسب و کار رهاورد ساده‌ای به شمار رفته و شما با کمترین زحمت ممکن می‌توانید در دنیای کسب و کار خوش بدرخشید. هر کارآفرینی که تمایل دارد در کسب‌وکار خود به سودآوری کلانی برسد، باید با تعدادی از فناوری‌های قدرتمند این روزهای دنیای فناوری آشنا شود.

1606683296_1_0.gif

1.Cloud

به رغم آن‌که به نظر می‌رسد، فناوری رایانش ابری مفهوم جدیدی است، اما واقعیت این است که این فناوری بیش از یک دهه است در دنیای کسب‌وکار حرفه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر دوست دارید یک ایده اولیه درباره کلاود به دست آورید به جی‌میل فکر کنید. سرویسی که بر پایه رایانش ابری کار می‌کند. کلاود نه تنها به مالکان کسب‌وکارها اجازه می‌دهد، با بودجه محدود، نوآوری‌های خلاقانه‌ای را ابداع کنند، بلکه به آن‌ها اجازه می‌دهد با کاهش هزینه‌های مربوط به سرمایه‌گذاری و پرداخت هزینه‌های ماهیانه از سرویس‌هایی متناسب با کسب‌وکار خود استفاده کنند. در حال حاضر سه گونه اصلی از سرویس‌های کلاود به نام‌های نرم‌افزار به عنوان سرویس Software as a Service (SaaS)، پلتفرم به عنوان سرویس Platform as a Service (PaaS) و زیرساخت به عنوان سرویس Infrastructure as a Service (IaaS) در اختیار کاربران قرار دارد. البته گونه‌های دیگری همچون امنیت نیز وجود دارند، اما طیف بسیار گسترده‌ای از سرویس‌های کلاود درون این سه انشعاب اصلی طبقه‌بندی می‌شوند.

مطلب پیشنهادی

چگونه یک کارآفرین پاره‌وقت موفق باشیم؟
۱۲ ترفند برای تضمین موفقیت

 در حالی که این روزها "نرم‌افزار به عنوان سرویس" به شدت نزد کاربران محبوب شده است. اما چند سالی است "زیرساخت به عنوان سرویس" نیز مورد توجه شرکت‌های بزرگ دنیای فناوری قرار گرفته است. با استفاده از سرویس‌های کلاود شما این توانایی را دارید تا یک دسکتاپ کامل و همه برنامه‌های متعلق به آن‌را در کلاود میزبانی کرده و از هر مکانی و با استفاده از یک ارتباط اینترنتی و روی هر دستگاهی به آن دسترسی داشته باشید. "زیرساخت به عنوان سرویس" به شما اجازه می‌دهد، تمامی عناصر بنیادین فناوری اطلاعات همچون سرورها، وب سرورها، میل‌سرورها و... را در اختیار داشته باشید و همه آن‌ها را درون یک مرکز داده میزبانی کنید. این بدان معنا است که شما دیگر از بابت موضوعاتی همچون از کار افتادگی، بازیابی، پشتیبان‌گیری، به‌روزرسانی و تمامی مسائلی که هزینه‌بر بوده و مانع از دست‌یابی شما به موفقیت می‌شوند، دغدغه‌ای نخواهید داشت. "بستر به عنوان سرویس" پارادایومی برای رهایش سیستم‌عامل و سرویس‌های وابسته به آن (از قبیل ابزارهای CASE، محیط‌های توسعه یکپارچه IDE برای توسعه نرم‌افزارها) بوده که به مصرف کننده اجازه می‌دهد، بدون آن‌که به دانلود یا نصب ابزارها نیازی داشته باشد، از آن‌ها استفاده کند. PaaS بستر و محیطی را فراهم می‌کند که به طراحان اجازه می‌دهد برنامه‌ها و سرویس‌های خود را با اتکا بر اینترنت تولید کنند. در مجموع می‌توانیم این‌گونه عنوان کنیم، اگر یک کارآفرین هستید باید نگاه شما به کلاود جدی‌ باشد.

2. Smartphone/Tablet

انقلاب تلفن‌های همراه به خوبی توانسته است دنیای پیرامون ما را تحت الشعاع خود قرار دهد. هر کارآفرین موفقی به خوبی می‌داند، گوشی هوشمند یا تبلت مناسبی که در اختیار دارد یک گنج گران‌بها به شمار می‌رود. البته بر مبنای اولویت‌های کاری می‌توانید هر دو آن‌ها را همزمان در اختیار داشته باشید. البته زمانی که صحبت از یک تبلت به میان می‌آید، آی‌پاد اولین گزینه‌ای است که بسیاری به آن فکر می‌کنند.

مطلب پیشنهادی

اگر این ده ویژگی را دارید؛ کارآفرین هستید!

آی‌پاد محصولی است که هر یک از قابلیت‌های آن به خوبی طراحی شده‌اند. صفحه‌نمایش، برنامه‌ها، قابلیت استفاده، سرعت بالا و دیگر مولفه‌های آن به خوبی کار می‌کنند. نه تنها دوربین آی‌پاد خیلی خوب عمل می‌کند، بلکه خود دستگاه نیز به خوبی سیگنال‌های وای‌فای را دریافت می‌کند. صفحه‌نمایش این ابزار به ویژه زمانی‌که در مسافرت‌ هستید و از برنامه Maps استفاده کنید، اطلاعات را به شکل واضحی پیش روی چشمان شما قرار می‌دهد. تنها مشکل این ابزار زمانی است که از 3G استفاده می‌کنید. در این حالت به سرعت باتری دستگاه تخلیه می‌شود. زمانی که صحبت از گوشی‌های هوشمند به میان می‌آید، بیشتر مردم ترجیح می‌دهند بازهم از محصولات اپل استفاده کنند. با این وجود نباید از محصولات تولید شده از سوی سامسونگ و سونی اکسپریا غافل شوید.

3. Google Analytics

گوگل آنالیز یک ابزار فوق‌العاده قدرتمند و ضروری برای کارآفرینان به شمار می‌رود. ابزاری که به آن‌ها اجازه می‌دهد نظارت دقیقی روی سایت خود داشته باشند. در صورت نبود این ابزار چگونه می‌توانستید ترافیک سایت خود را تحلیل کنید و برای بهبود وضعیت آن تصمیمات لازم را اتخاذ کنید؟

در حال حاضر با توجه به ویژگی‌های پیشرفته‌ای که به این ابزار اضافه شده است، گوگل آنالیز به شما اجازه می‌دهد ترافیک وارد شونده به سایت خود را مورد بررسی قرار داده، بررسی کنید کاربران چه مدت زمانی از وقت خود را صرف ماندن روی سایت شما کرده‌اند، چه صفحاتی را مورد بازدید قرار داده‌اند و چه محتوایی برای آن‌ها جالب‌ توجه‌تر بوده است. این ابزار همچنین در زمینه بازاریابی هدفمند تحلیل‌های خوبی در اختیارتان قرار می‌دهد. اگر این تجزیه و تحلیل‌های کارآمد در اختیار اکثر بازاریاب‌ها قرار نداشته باشد، بسیاری از آن‌ها کار خود را از دست می‌دهند. اگر جزء آن گروه از کاربرانی هستید که به طور مداوم در شبکه‌های اجتماعی هستید، پیشنهاد می‌کنم از ابزار رایگان FaceBook Insights و Follower Work ویژه توییتر استفاده کنید.

4. کدنویسی را یاد بگیرید

این ویژگی ممکن است برای هر کارآفرینی کاربرد نداشته باشد، اما در دنیای مدرن امروزی که همه وسایل و همه مردم با یکدیگر در ارتباط هستند و فناوری همواره یک مسیر رو به جلو را دنبال می‌کند، ضروری است که به این مهارت تسلط پیدا کنید. استیو جابز در این ارتباط گفته است: «هر شخصی.... باید یاد بگیرد که چگونه یک برنامه کامپیوتری ساخته می‌شود، به دلیل اینکه مهارت کدنویسی به شما کمک می‌کند فکر کنید.» اما مشکلی که در این بین وجود دارد به کثرت زبان‌های برنامه‌نویسی باز می‌گردد که همین موضوع باعث می‌شود، انتخاب اولین زبان با دشواری همراه باشد. برای شروع پیشنهاد من به شما این است که HTML/5 و CSS را انتخاب کنید. البته به این نکته توجه داشته باشید که این روزها یادگیری جاوااسکرپیت به یک ضرورت تبدیل شده است. منابع آنلاین بسیار زیادی وجود دارند که این مفاهیم را از ابتدا و به صورت رایگان به شما آموزش می‌دهند. فرآیند یادگیری ممکن است کمی زمان‌بر باشد، حتا به گونه‌ای که ممکن است تصور کنید اینکار باعث هدررفت زمان شما می‌شود، اما باید بدانید یادگیری زبان‌های برنامه‌نویسی یک سرمایه‌گذاری بلندمدت است.

مطلب پیشنهادی

۱۰ رمز موفقیت کارآفرینان از زبان موسس میلیاردر پی‌پال

5. برنامه‌های کاربردی

طیف گسترده‌ای از برنامه‌های کاربردی وجود دارند که به شما در سازمان‌دهی کارهای روزانه کمک می‌کنند. این برنامه‌ها نه تنها بهره‌وری شما را افزایش داده و زندگی شما را ساده‌تر می‌کنند، بلکه به شما کمک می‌کنند با نگاه موشکافانه‌تری محیط پیرامون خود را بررسی کرده و در نهایت تصمیمات درستی را اتخاذ کنید. از جمله برنامه‌های سودمندی که در این ارتباط به شما کمک می‌کنند به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

Echo Sign این برنامه به شما کمک می‌کند معاملات خود را در سریع‌ترین زمان ممکن به سرانجام رسانده و موقعیت‌های خوب را از دست ندهید. با استفاده از Echo Sign این قابلیت را به دست خواهید آورد تا به صورت الکترونیکی هر سندی را امضا کرده و همچنین کپی‌هایی از آن‌ها را در اختیار داشته باشید. در نتیجه همواره قادر خواهید بود فعالیت‌های کاری را خود مورد پیگیری قرار دهید.

MobileDay با استفاده از این برنامه هیچ‌گاه قرار ملاقات‌های خود را از دست نخواهید داد. به‌طوری که دکمه سبز رنگ بزرگی که در صفحه‌نمایش مقابل چشمان شما قرار می‌گیرد، هر قرار ملاقاتی را به شما یادآوری می‌کند. این برنامه به ساده‌ترین شکل و بدون اینکه نیازی به سنجاق کردن چیزی داشته باشید قرار ملاقات‌ها را برای شما یادآوری می‌کند.

Tiny Scan این برنامه دستگاه شما را به یک اسکنر قابل حمل تبدیل می‌کند. به‌طوری که با استفاده از دوربین گوشی خود قادر خواهید بود، اسناد را اسکن کرده و آن‌ها را به محتوای pdf تبدیل کنید.

Microsoft Office Mobile (ویژه کاربران آفیس 365) طیف بسیار گسترده‌ای از کسب‌وکارهای امروزی از بسته آفیس برای انجام فعالیت‌های اداری خود استفاده می‌کنند. این بسته قدرتمند به آسانی روی گوشی‌های هوشمند و آی‌پادها نصب می‌شود. در حالی که نسخه همراه یکسری ویژگی‌ها را ندارد ولی بازهم برای انجام بسیاری از امور مفید واقع می‌شود.

DropBox اگر تمایل دارید به فایل‌ها و اسناد خود در هر مکانی دسترسی داشته باشید، به شما توصیه می‌کنیم از دراپ‌باکس استفاده کنید. شما این توانایی را دارید تا پوشه‌ها و فایل‌ها را با هر یک از اعضا تیم خود به اشتراک قرار داده و به این شکل فرآیند همسان‌سازی روی همه دستگاه‌ها را به بهترین شکل سازمان‌دهی کنید. این قابلیت به شما کمک می‌کند همیشه یک کپی از اسناد خود را در قالب یک نسخه پشتیبان در فضای ابری در اختیار داشته باشید.

برنامه‌هایی که به آن‌ها اشاره کردیم تنها گوشه کوچکی از برنامه‌های کاربردی است که برای بهبود فعالیت‌های تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند. در حالی که آغاز به کار یک کسب‌وکار با سختی همراه است، اما در مقابل خبرهای خوبی نیز وجود دارد. امروزه به لطف ابزارهای قدرتمندی که در دنیای فناوری وجود دارند شما این توانایی را دارید تا هر کاری از مسافرت گرفته تا سازمان‌دهی کارها را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنید. به این نکته توجه داشته باشید که به یک لپ‌تاپ هم نیاز دارید. به دلیل اینکه در بعضی موارد انجام همه کارها با گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها امکان‌پذیر نیست. این روزها لپ‌تاپ‌های ارزان‌ قیمت و مقرون به صرفه‌ایی در بازار پیدا می‌شوند که قادر هستند نیازهای یک کارآفرین را برآورده سازند. پیشنهاد من به شما این است که وسایل مناسب، مقعول و تا حد امکان مقرون به صرفه را خریداری کنید و در مقابل سرمایه خود را روی کسب‌وکار هدفی که در نظر دارید آن‌را به سرانجام برسانید متمرکز سازید. 

========================

شاید از این مطالب خوشتان بیاید:

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟