نقد و بررسی LG G Flex 2
این گوشی خمیده راضی‌تان می‌کند
این گوشی به عنوان دومین گوشی سری G Flex توانسته است حضوری پر قدرت داشته باشد و توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.

1606683296_1_0.gif

LG G Flex 2 نخستین گوشی خمیده دنیا نیست اما به نظر می‌رسد طراحان آن سعی کرده‌اند بازتعریف جدیدی از گوشی انحنادار ارائه دهند. این گوشی آندرویدی محدب نسخه بهروز شده‌ای از مدل LG G Flex است که در سال 2013 ارایه شده. گوشی جدید دارای همان انحنا اما ابعادی جدیدتر و صفحه‌نمایشی بهتر است.

این اسمارت فون دارای صفحه‌نمایش لمسی P-OLED با دقت تصویر 1080p پیکسل است. همچنین با داشتن پردازنده‌ای و رم سریع‌تر و سیستم‌عامل Android 5.0 Lollipop به نظر می‌رسد با اسمارت‌فونی قدرتمند روبرو خواهیم بود.

طراحی
بر خلاف انحنایی که تنها در لبه Samsung Galaxy S6 Edge می‌بینیم، در LG G Flex 2 کل بدنه از بالا به پایین دارای انحنا است. البته نمی‌توان گفت که این طراحی به صورت غیرمنتظره‌ای ظاهر گوشی را تغییر داده است. این طراحی باعث می‌شود که در زمان تماشای فایل‌های چندرسانه‌ای تجربه‌ای دلپذیرتر داشته باشید.

از لحاظ ظاهری و کیفیت بدنه باید بگویم در مدت زمانی که این گوشی در دست من بود، آن را به افراد زیادی نشان داده‌ام و این گوشی به خوبی آن‌ها را ذوق‌زده کرد. این اسمارت‌فون پلاستیکی است اما بسیار با کیفیت است؛ و از سویی دیگر با داشتن وزن 152 گرمی بسیار سبک است و زمانی که در جیب است، اصلاً شما را آزار نمی‌دهد.

درست مثل مدل قبلی، قسمت پشتی این گوشی نیز دارای بدنه‌ای خود ترمیم شونده است و خط و خش‌های سطحی در آن به صورت خود به خود ظرف 10 ثانیه بر طرف می‌شود.

صفحه‌نمایش

این اسمارت‌فون دارای صفحه‌نمایش منحنی Full HD با کیفیت 1080p است. با توجه به اندازه 5.5 اینچی صفحه‌نمایش دارای تعداد 403 پیکسل در هر اینچ است و این شاید دلیل بسیار مناسبی برای خرید این گوشی باشد. البته از انحنای این صفحه نمایش که در هنگامی بازی و تماشای فیلم تجربه‌ای بسیار دلپذیر را در اختیار کاربر قرار می‌دهد، نباید صرف نظر کرد. صفحه‌نمایش در نور آفتاب نیز قابلیت خوبی از خود نشان می‌دهد.

سخت‌افزار
این اسمارت فون به پردازنده Qualcomm Snapdragon 810 مجهز است که دارای سرعت پردازش 2.0GHz است. علاوه بر آن 2 گیگابایت حافظه رم و پردازنده گرافیکی Adreno 430 به طور کلی آن را 30 درصد سریع‌تر از مدل قبلی یعنی G Flex کرده است.

اگر کار زیادی از این گوشی بکشید، قاب پشتی آن و دقیقا در قسمت کلیدهای تنظیم حجم صدا گرم می‌شود و در همین زمان هم نمی‌توانید روشنایی صفحه نمایش را از حدی مجاز بالاتر ببرید چون گوشی باید خنک شود. این سیستم محافظی است که ال‌جی در اسمارتفون‌های قبلی خود نیز آن را به کار گرفته است.

کیفیت تماس
باید گفت که تماس‌ها با این اسمارت‌فون بدون هیچ نقصی برقرار می‌شوند. کنفرانس‌های تلفنی فاقد هرگونه تأخیر یا مسئله‌ای آزاردهنده هستند و طراحی انحنادار آن حتی میکروفون را در محلی نزدیک‌تر به صورت شما قرار می‌دهد. صدای بلندگو نیز به اندازه کافی و با کیفیت بود و به راحتی قابل فهم.

رابط کاربری و اپلیکیشن‌ها
برای افرادی که هنوز منتظر هستند تا آندروید گوشی آن‌ها به آخرین نسخه یعنی Android 5.0 Lollipop به‌روزرسانی شود باید گفت که خرید اسمارت‌فون LG G Flex 2 یک میان‌براست تا بتوانند از آخرین نسخه سیستم‌عامل گوگل استفاده کنند. سیستم‌عامل این اسمارت‌فون نسبت به آنچه در LG G Flex دیدیم بهبود بسیار زیادی پیدا کرده است و دارای آندروید 5.0.1 است اما از پوسته اختصاصی ال‌جی به نام Optimus بهره می‌برد. این بدان معنی است که با اینکه کاربر در پشت صحنه از بسیاری از امکانات و مزایای سیستم‌عامل جدید بهره‌مند خواهد بود اما رابط کاربری آن نیز دقیقاً مثل LG G3 است.اعلان‌های صفحه قفل نیز از بزرگ‌ترین تغییراتی است که در این اسمارت‌فون منحنی اعمال شده است و می‌توانید آن‌ها را در شرایط بهتری بخوانید.

اگر دست خود را به سمت چپ روی صفحه محدب این اسمارت فون بکشید، ویجت‌های اختصاصی ال‌جی در خصوص برنامه‌های مراقبت از سلامتی و برخی ترفندهای هوشمندانه را خواهید دید؛ اما اگر دست خود را به سمت پایین بکشید با منوهای کنترل سریع و اعلان‌ها روبرو خواهید شد که بهبودهای بسیاری مناسبی نسبت به آنچه در آندروید اصلی دیده می‌شود، اعمال شده‌اند. اگر در زمانی که گوشی قفل شده است دست خود را از بالا به پایین بکشید می‌توانید زمان و تاریخ را مشاهده کنید.

فیلم و موسیقی
با داشتن صفحه‌نمایش منحنی 16:9 و کیفیت 1080p در هنگام بازی می‌توانید تجربه جدیدی را احساس کنید. البته نباید انتظار داشتن احساسی بسیار متفاوت از گوشی‌های معمولی را داشته باشید اما به هر صورت تجربه جدیدی در تماشای فیلم با این صفحه‌نمایش منحنی خواهید داشت؛ اما صدای فیلم و موسیقی شاید کمی نامناسب باشد چرا که بلندگوها اساساً صدا را در جهت نامناسبی پخش می‌کنند.

بازی

با وجود پردازنده Snapdragon 810 نباید مشکل خاصی در بازی‌ها وجود داشته باشد. من بازی Asphalt 8: Airborne. را بدون هیچ مشکلی اجرا کردم و باید بگویم که این یکی از بهترین تجربه‌های من در بازی با Asphalt 8: Airborne. بود؛ البته اینجا جایی است که صفحه‌نمایش منحنی LG G Flex 2 بیشتر خودش را نشان می‌دهد. البته باز هم می‌گویم که تجربه‌ای که با این صفحه‌نمایش خواهید داشت یک تجربه انقلابی نخواهد بود اما به هر صورت کاربر را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

دوربین

دوربین LG G Flex 2 به نسبت آن چیزی که در LG G Flex دیدیم بهینه‌تر شده است. البته از لحاظ عدد مگاپیکسل همچنان با یک دوربین 13 مگاپیکسلی روبرو هستیم اما دوربین جدید دارای امکانات پیشرفته‌تر فوکوس خودکار، تثبیت‌کننده اپتیکی تصویر و فلش Dual LED است. باید گفت که در هنگام عکس برداری اگر دست عکاس بلرزد یا سوژه در حال جابهجایی باشد، دوربین بهترین حالات را محاسبه و در تصویر اعمال می‌کند. دوربین جلویی نیز دارای کیفیت 2.1 مگاپیکسل است و البته قطعاً به خوبی دوربین اصلی کار نمی‌کند. این دوربین برای گرفتن عکس‌های سلفی نیز بهبودهای زیاد نرم‌افزاری پیدا کرده است و می‌توان با دردسر کمتری عکس‌های سلفی گرفت. در ادامه چند نمونه تصویر گرفته شده با دوربین این اسمارت‌فون را می‌بینیم.

دوام باتری
باید گفت که G Flex 2 باتری به مراتب قدرتمندتری از سلف خود یعنی G Flex دارد این اسمارت فون با باتری 3500 میلی آمپر ساعتی ارائه می‌شود که به نسبت باتری 3000 میلی آمپر ساعتی G Flex مقدار دوام بیشتری خواهد آورد. البته نباید انتظار استفاده دو یا چند روزه را از آن داشته باشیم اما با این باتری می‌توانید به راحتی یک روز کامل با گوشی خود کار کنید. باتری این گوشی قابل تعویض نیست و برای اینکه به درگاه کارت حافظه دسترسی داشته باشید باید قاب پشتی گوشی را باز کنید.

اسمارت فون منحنی ال جی دارای ویژگی شارژ سریع نیز هست که با استفاده از شارژ مسافرتی آن امکان پذیر است این شارژ می‌تواند در 40 دقیقه باتری گوشی را 50 درصد شارژ کند و در حدود یک ساعت و 38 دقیقه بعد باتری گوشی به صورت کامل شارژ شد.

جمع‌بندی
با توجه به انحنایی که در بدنه این گوشی وجود دارد می‌توانیم بگوییم که صدمات فیزیکی کمتری متوجه آن خواهد بود و البته این گوشی تماماً متکی به نوع طراحی انحنادار خود نیست و دارای مشخصات سخت‌افزاری قابل قبولی است که می‌تواند به خوبی آن را در دسته اسمارت‌فونهای قدرتمند قرار دهد.

این گوشی به عنوان دومین گوشی سری G Flex توانسته است حضوری پر قدرت داشته باشد و توجه بسیاری را به خود جلب کرده است؛ اما باید گفت که شاید همین طراحی انحنادار که نقطه قوتی برای این گوشی محسوب می‌شود دقیقاً نقطه ضعفی نیز برای آن باشد چرا که سلیقه بسیاری از کاربران را تأمین نمی‌کند. بیش از یک سال و نیم است که از ارائه نخستین LG G Flex می‌گذرد و از آن زمان بسیاری از چیزها تغییر کرده است؛ البته مدل جدید LG G Flex نیز به لطف داشتن پردازنده Snapdragon 810، صفحه‌نمایش 5.5 اینچی با کیفیت 1080p و دوربین بهینه شده 13 مگاپیکسلی تغییرات بسیاری کرده است.

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟