6 نمایشگر مناسب برای بازی‌های ویدیویی
صفحه‌نمایش‌هایی برای بازی؛ فقط برای بازی!
این صفحه‌نمایش‌ها شبیه به صفحه‌نمایش‌هایی که به‌طور معمول در فضای کار برای انجام کارهای روزمره‌ای چون تایپ ایمیل‌ها یا مرور وب‌ها استفاده می‌شود نیستند. آن‌ها برای داشتن بهترین زمان پاسخ‌دهی، تولید تصاویر با بهترین کیفیت، نرخ refresh صفحه سریع‌تر از چشم انسان و مواردی از این دست طراحی و تولید شده‌اند.

1606683296_1_0.gif

اگر شما هم یک گیمر باشید قطعاً برای کارت گرافیک خود بسیار هزینه می‌کنید تا بتواند تمام جزئیات بازی‌ها را برای شما رندر کند اما چرا همواره از داشتن یک صفحه‌نمایش مناسب غفلت می‌کنیم؟ این صفحه‌نمایش‌ها شبیه به صفحه‌نمایش‌هایی که به‌طور معمول در فضای کار برای انجام کارهای روزمره‌ای چون تایپ ایمیل‌ها یا مرور وب‌ها استفاده می‌شود نیستند. آن‌ها برای داشتن بهترین زمان پاسخ‌دهی، تولید تصاویر با بهترین کیفیت، نرخ refresh صفحه سریع‌تر از چشم انسان و مواردی از این دست طراحی و تولید شده‌اند، ویژگی‌های خاصی که در طول انجام بازی چون Counter Strike حس خوش‌آیندی را به کاربر القا می‌کنند. در ادامه شش مورد از بهترین‌ها را به شما معرفی خواهیم کرد.

 

Dell P2715Q

با داشتن صفحه‌نمایش Dell P2715Q نیازی به چرخاندن سر خود به این سمت و آن سمت در طول بازی نخواهید داشت. از لحاظ طراحی ظاهری برخلاف سایر صفحه‌نمایش‌های گران‌قیمت و پر زرق‌وبرق این صفحه‌نمایش 27 اینچی مدل 4K شرکت دل هیچ ادعایی ندارد و در واقع تا زمانی که آن را روشن نکنید به قابلیت‌ها و قدرت بی‌نظر آن پی نخواهید برد. کیفیت تصویر این مانیتور اعجاب‌آور است مخصوصاً زمانی که قیمت کم آن را در مقایسه با کیفیت بدنه و تصویری که ارائه می‌دهد در نظر بگیریم. تنظیمات کم اما مفیدی برای کالیبره کردن تصویر ارائه می‌دهد. این صفحه‌نمایش دارای سه سال گارانتی از سوی شرکت دل است.

 

Acer XB280HK

اگر واقعاً به دنبال یک صفحه‌نمایش اختصاصی برای بازی هستید، این 28 اینچی Acer XB280HK یک انتخاب درست برای شماست. این صفحه‌نمایش نه‌تنها دارای کیفیت 4K است بلکه نخستین صفحه‌نمایشی است که به همراه فناوری G-Sync شرکت  Nvidia ارائه‌شده است. این فناوری این امکان را به کاربر می‌دهد که بتواند نرخ refresh صفحه را با نرخ فریم‌های بازی یکسان ‌کند و تجربه بسیار دل‌پذیرتری را در اختیار وی قرار می‌دهد. تنظیمات مناسبی هم برای کالیبره کردن تصویر وجود دارد که می‌تواند تأثیر زیادی روی کیفیت تصویر داشته باشد.

 

AOC G2770PQU

با توجه به نوع طراحی قاب و کلیدها، این صفحه‌نمایش 27 اینچی بسیار شبیه به سایر صفحه‌نمایش‌های موجود در بازار است؛ اما از در خصوص کیفیت تصویر با داشتن صفحه‌نمایش با دقت 1080p نرخ refresh صفحه 144 هرتز هیچ شباهتی با سایر صفحه‌نمایش‌های موجود در بازار ندارد. به همین دلیل، این صفحه‌نمایش انتخاب بسیار مناسبی برای بازی خواهد بود. این صفحه‌نمایش همچنین دارای تنظیمات زیادی برای کالیبره کردن تصویر است که تفاوت قابل توجهی را در کار آیی آن ایجاد می‌کند.

 

ASUS VG248QE

این مانیتور 24 اینچی با دقت 1080p، سرعت پاسخ‌دهی بالا و انیمیشن‌های نرم و نور پس‌زمینه بسیار عالی حتماً جز انتخاب‌های گیمرهای حرفه‌ای است. به سبب داشتن پانل TN  کیفیت تصویر مقداری کمتر از آن چیزی است که انتظار داریم اما در زمان حرکات سریع می‌توانید به خوبی از پاسخ‌دهی آن لذات ببرید.

 

ASUS PG278Q ROG Swift

PG278Q یک صفحه‌نمایش 27 اینچی با دقت  1440p است که دارای کارآیی بسیار مناسبی است. زمان پاسخ‌دهی یک میلی‌ثانیه با نرخ رفرش 144 هرتز زمانی بسیار مناسب برای پاسخ دادن به سیگنال‌های صفحه‌کلید و ماوس است. در واقع با این صفحه‌نمایش مهم نیست که اتفاقات چقدر سریع روی می‌دهند، هر مقدار نیز که سریع باشند بازهم از دید کاربر پنهان نمی‌شوند. این صفحه‌نمایش همچنین دارای فناوری G-Sync  شرکت Nvidia است که تأثیر بسیار زیادی در ارتقا کیفیت تصویر دارد.

 

LG 34UC97

تمام صفحه نمایش‌هایی که تا به حال معرفی کردیم در اندازه متوسط ارائه‌شده بودند؛ اما اگر به دنبال صفحه‌نمایشی بزرگ‌تر و هیجان بیشتری هستید حتماً این مدل صفحه‌نمایش ال‌جی برای شما مناسب است. صفحه‌نمایشی 34 اینچی با نسبت تصویر 21:9 و رزولوشن 3440×1440 حد عالی از کیفیت تصویر را به شما ارائه خواهد داد. این صفحه‌نمایش خمیده است و با دقت زیاد تولید رنگ تصاویری به مراتب بهتر از تمام نمایشگرهایی که تا به حال معرفی شدند را به کاربر (گیمر) ارائه می‌دهد. 

 

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟