با گوگل درایو آندروید همه‌چیز در دستان شما است + لینک دانلود
حالا که با همه‌ عواقب خوب و بدش داریم در آینده زنده می‌کنیم پس دلیلی ندارد وقتی از کامپیوترمان دور هستیم نتوانیم به فایل‌های مهم‌مان دسترسی داشته باشیم. حالا به لطف گوگل درایو همه فایل‌ها همیشه با ما هستند. خیلی از اپ‌های اندرویدی ذخیره‌سازی و همگاه‌سازی بر پایه کلاود ارائه می‌کنند اما برتری بزرگ و واضح گوگل درایو سازگاری و تلفیق آن با اپ‌های دیگر این شرکت است. وقتی قدرت این اپ‌ها باهم تلفیق می‌شود، گوگل درایو نقش یک واسط را در تشریک مساعی و بالابردن کارایی ایفا کرده و این اپ را مستحق دریافت نمره بالایی در رده‌بندی این دسته از اپ‌ها می‌کند.

1606683296_1_0.gif

گوگل درایو بصورت رایگان از Play store قابل دانلود است و تا 15 گیگابایت فضا بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای در اختیارتان می‌گذارد. این فضا برای کارهای معمولی کاملا کافی به نظر می‌رسد چرا که فایل‌هایی که از طریق دیگر سرویس‌های گوگل ایجاد یا آپلود می‌کنید از حجم شما نمی‌کاهند. فضای شما تنها با سرویس جی‌میل به اشتراک گذاشته می‌شود و تمام ایمیل‌ها و فایل‌های الصاقی به آن‌ها از حجم شما کم می‌کنند.

در  این مقاله وارد جزئیات گوگل درایو نمی‌شویم و در عوض بر روی چگونگی عملکرد درایو بر روی دستگاه‌های آندرویدی تمرکز خواهیم کرد.

طراحی اجزاء گوگل درایو خیلی خوب است و عکس‌العمل سریعی دارد. یک دکمه بعلاوه قرمز بزرگ به شما امکان می‌دهد تا اسناد، صفحه گسترده و اسلاید بسازید (البته باید اپ‌های مرتبط را نصب داشته باشید)، فایل آپلود کنید، پوشه بسازید و یا اسکن کنید. این گزینه آخری به شما امکان می‌دهد تا توسط دوربین دستگاه‌تان PDF های چند صفحه‌ای بسازید.

با ضربه بر روی منوی به اصطلاح همبرگری در بالا سمت چپ، یک کشوی مخفی برای دسترسی سریع به فایل‌ها، اسناد و پوشه‌های به اشتراک گذاشته شده باز می‌شود. این کشو به شما امکان می‌دهد تا خیلی ساده بین اکانت‌های گوگلِ متصل شده به درایو جابجا شوید. این قابلیت خیلی کاربرد دارد و می‌تواند فایل‌های کاری و شخصی شما را براحتی در دسترس‌تان قرار دهد.

شما می‌توانید فایل‌ها را بر اسای تاریخ آخرین ویرایش، آخرین دفعه باز شدن، حجم و خیلی چیزهای دیگر مرتب کنید. تمام فایل‌ها و پوشه‌ها را می‌توان مثل یک کامپیوتر رومیزی با کشیدن و انداختن منتقل کرد. یک ویژگی دیگر این اپ جستجوی قدرتمند آن است. گوگل درایو می‌تواند عبارات مورد نظر شما را در نام فایل‌ها و محتوای آن‌ها، و حتی به لطف OCR در متون عکس‌ها نیز جستجو کند.

شما قادرید از بخش file view بر روی فایل‌ها و پوشه ضربه بزنید و اطلاعات بیشتری از آن‌ها دریافت کنید. از همین قسمت شما می‌توانید با ایجاد یک لینک shareable (قابل اشتراک‌گذاری)، فایل‌ها را با دیگر کاربران گوگل به اشتراک بگذارید، یا آن ‌ها را به بخش دیگری از درایوتان منتقل کنید و یا فعالیت‌های اخیر را مشاهده کنید. متاسفانه امکان کامنت گذاشتن بر روی فایل‌ها ممکن نیست اما می‌توانید دسترسی آفلاین به فایل‌ها را فعال کنید و هنگامی که به اینترنت دسترسی ندارید هم به فایل‌های‌تان دسرسی داشته باشید.

گوگل درایو به خودی خود اپ بسیار خوبی است و راهکاری ساده برای ذخیره‌سازی آنلاین فایل‌ها جلوی پای‌تان می‌گذارد اما خیلی از اپ‌های دیگر نیز این کار را می‌کنند. تفاوت گوگل درایو در این است که ارتباطی قدرتمند میان اپ‌های دیگر مثل Docs، Sheets، Slides و Photos ایجاد می‌کند. مثلا با نصب Docs شما قادرید تا تمام اسنادتان را در یک محیط موبایلی و حتی بصورت آفلاین ویرایش کنید.

توضیح جامع گوگل درایو مشکل است چرا که برای یادگیری آن باید چهار اپ دیگر هم بطور کامل شرح داده شوند. اما مزیت در دسترس داشتن تمام فایل‌های مهم بر روی تلفن همراه بر هیچ‌کس پوشیده نیست. ولی از تمام این‌ها مهم‌تر، بهترین مورد استفاده ازگوگل درایو امکان اشتراک‌گذاری فایل در آن است. تنها کافی است یک فایل یا پوشه را انتخاب کنید و افرادی که می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند، و همچنین میزان محدودیت دسترسی‌شان به فایل‌های اشتراکی را تعیین کنید. مزیت بزرگ درایو در این است که تقریبا همه یک حساب کاربری گوگل دارند و نیاز نیست از کسی بخواهید ثبت نام انجام دهد. اما اگر شیوه اشتراک لینکی را ترجیح می‌دهید، درایو لینک‌های قابل اشتراک گذاری هم در اختیارتان می‌گذارد.

در آخر، اگر به دنبال یک کیف دیجیتال جادویی هستید که تمام فایل‌های مهم خود را همراه داشته باشید، حتما گوگل درایو را امتحان کنید.

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟