D-Link WiFi AC750 Portable؛ بهترین روتر پر سرعت قابل حمل دنیا در سال 2015
معمولاً روترهای AC برای شبکه‌های بی‌سیم خانگی و اداری کوچک و متوسط استفاده می‌شوند؛ ولی ممکن است نیاز به یک روتر بی‌سیم قابل حمل برای مسافرت یا استفاده در کمپین‌های تبلیغاتی داشته باشید. می‌خواهیم بهترین روتر قابل حمل سری AC را به شما معرفی کنیم؛ روتری که شاید برخلاف اندازه کوچک و جمع و جورش و عدم برخورداری از آنتن‌های خارجی، کارآیی بسیار بهتر از روترهای دسکتاپ بزرگ با چندین آنتن خارجی دارد.

1606683296_1_0.gif

این مطلب در پرونده ویژه «راهنمای خرید روترهای پر سرعت سال 2015» منتشر شده است. برای دانلود کل این پرونده ویژه می‌توانید به اینجا مراجعه کنید. 

ویژگی‌ها
DIR-510L فقط 154 گرم وزن دارد و دارای اندازه کوچک 140 در 59 در 16 میلی‌متر است. همه روترهای قابل حمل سری AC این قدر کوچک نیستند و برخی مدل‌های بازار، سه الی چهار برابر این روتر وزن و اندازه دارند. روتر سری AC750 به شما اجازه می‌دهد خیلی سریع و در کمتر از یک دقیقه اینترنت، وای‌فای، شبکه‌های کابلی اترنت و اتصال‌های 3G/4G را راه‌اندازی و به اشتراک بگذارید. 
یک باتری 4 هزار میلی‌آمپرساعتی قابل شارژ، توسط درگاه USB 2.0 دارد که به شما اجازه می‌دهد چند ساعتی (در آزمون‌ها بیش از چهار ساعت را نشان می‌دهد) را در مکان‌هایی که برق ندارند؛ شبکه بی‌سیم داشته باشید. این روتر از طریق دو درگاه USB، می‌تواند گجت‌های متصل به خود را شارژ کند: درگاه USB 2.0 اولی با قدرت هزار میلی‌آمپر است که معمولا برای شارژ نوت‌بوک و تبلت و یک درگاه USB دیگر دارای قدرت 500 میلی‌آمپر است و برای شارژ اسمارت‌فون استفاده می‌شود؛ یعنی همزمان می‌توانید یک دستگاه را به اینترنت و شبکه بی‌سیم وصل کرده و آن را شارژ نیز کنید. 
DIR-510L یک روتر دو بانده است. روی فرکانس 2.4 گیگاهرتز، حداکثر سرعت 300 مگابیت و روی فرکانس 5 گیگاهرتز، حداکثر سرعت 433 مگابیت است؛ علاوه بر دو درگاه USB که در بالا اشاره کردیم، یک درگاه شبکه اترنت یک گیگابیت نیز هست تا یک کامپیوتر دسکتاپ یا نوت‌بوک را از طریق کابل به شبکه وصل کنید یا برای راه‌اندازی و پیکربندی روتر، از این درگاه LAN سود ببرید. این روتر یک آداپتور برق هم دارد که علاوه بر باتری، به شما اجازه می‌دهد به طور مستقیم از منبع‌تغذیه استفاده کنید. دو چراغ LED روی روتر تعبیه شده است که وضعیت روشن/خاموش بودن روتر و باتری را نشان می‌دهند. 

نصب و ارزیابی
اگر کمی تجربه کار با روترها را داشته باشید و یک کاربر متوسط کامپیوتر محسوب شوید، سریع می‌توانید روتر DIR-510L را راه‌اندازی و استفاده کنید. برای پیکربندی این دستگاه، به یک کامپیوتر دسکتاپ یا دستگاه موبایل نیاز دارید. این دستگاه‌ها را باید از طریق کابل USB یا اترنت، به روتر وصل کنید. می‌توانید از شبکه بی‌سیم نیز برای دسترسی به پنل مدیریتی دستگاه استفاده کنید.
این پنل امکانات و تنظیمات معمول مورد انتظار روترهای بی سیم را دارد و از مدیریت شبکه بی‌سیم و تنظیمات امنیتی گرفته تا مدیریت ویژگی‌هایی مانند NAT، فایروال، DLNA، UPnP، شبکه میهمان و IPv6 را، برایتان فراهم می‌کند. یک قابلیت ویژه روی این نرم‌افزار، SharePort است که به صورت پیش‌فرض فعال است و به شما اجازه می‌دهد یک دستگاه را با درگاه USB به روتر وصل کنید و به‌طور مستقیم، اطلاعات مالتی‌مدیا را روی شبکه بی‌سیم به اشتراک بگذارید. در حال حاضر، از نظر کارایی و سرعت، این دستگاه سریع‌ترین روتر قابل حمل بازار نیست. در فاصله 5 متر میانگین سرعت انتقال اطلاعات میان دو دستگاه به صورت بی‌سیم، روی فرکانس 2.4 گیگاهرتز برابر 32 مگابیت است؛ در حالی که روترهای دیگر سرعتی تا 65 مگابیت هم می‌دهند. میانگین سرعت روتر، روی دو فرکانس به مرز 53 مگابیت می‌رسد. به هر حال، در مقابل مزایا و ویژگی‌های قابل توجهی که دارد، باید از برخی چیزها مانند کارآیی صرف‌نظر کنید. 

حرف آخر
در بازار ایران به راحتی نمی‌توانید یک روتر قابل حمل کوچک دو بانده در رده محصولات AC را پیدا کنید. DIR-510L ویژگی‌های جالبی مانند SharePort دارد و برای افرادی که در حال سفر و تغییر مکان هستند، کاربردی است؛ اما بزرگ‌ترین نقطه ضعف این روتر، دو آنتن کوچک داخلی دستگاه است که نمی‌توانند سیگنال‌هایی قوی و پایدار ارسال کنند و در نتیجه سرعت انتقال اطلاعات نسبت به دیگر رقبا، پایین‌تر است. این روتر آن‌قدر ویژگی‌های مثبت دارد که ارزش هزینه کردن در حدود 415 هزار تومان را داشته باشد.

===========================

شاید به این مطالب هم علاقمند باشید:

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟